recenze

Truck Dismount - Rekkaturvat

Truck Dismount - Rekkaturvat

Konečně jsme se dočkali volného pokračování úspěšné freeware gamesky Stair Dismount. Nese název Truck Dismount a musím říci, že se opravdu vyvedla. Tentokrát nebudete ubohou postavičku házet po schodech, ale budete s ní jezdit v náklaďáku smrti. ;)
Komu není jméno tAAt neznámé, určitě se s ním setkal třeba u hry Porrasturvat - Stair Dismount. Jedná se o výrobce trochu netradičních gamesek a právě Truck Dismount - Rekkaturvat je jednou z nich. Ve svém principu se právě prvnímu dílu docela podobá. Ale tentokrát nepůjde o padání ze schodů, nýbrž o jízdu nákladním autem. Ale to už napovídám moc. ;) V následujících odstavcích se dovíte více...

Po prvním spuštění se objeví hezká úvodní obrazovka s titulky. Stačí jen kliknout a přesunete se přímo na hlavní místo dění. Před sebou vidíte oblast s nákladním autem a v něm sedí šedá postavička. Je stejná jako u Porrasturvat - Stair Dismount. Dále v okně vidíte spoustu tlačítek a posuvných věciček na různá nastavení. Začne hrát příjemná hudba. Teď se podíváme na princip. Pomocí všech těch tlačítek si nastavíte potřebné věci (ještě se k nim za chvíli vrátím) a jakmile kliknete na Dismount, auto se rozjede. Cílem je, abyste človíčka uvnitř co nejvíce polámali. Postavička je totiž jedna velká soustava pohybujících se velmi křehkých částí. Všechno je citlivé na dotek a proto sebemenší pohyb človíčkovi zlomí zápěstí, vykloubí nohu, zlomí vaz apod. ;-)

Ten výčet je docela zábavný, viďte? Ale opravdu tohle všechno se vaší postavičce skutečně bude dít. Nejprve si ale musíte nastavit rychlost vozu, dále jednu z několika pozicí postavičky (může sedět v autě, na něm, stát před ním atd.). Další věcí jsou dva skokánky, které můžete umístit na libovolné (skoro libovolné) místo před autem. Když potom jedete přes hrbolky, krásně se vám lámou kosti ;-). Aby toho nebylo málo, tak na konci této nebezpečně jízdy čeká na auto tvrdá zeď. Prostě a jednoduše do ní náklaďák narazí a pak to teprve bude rána pro toho chudáka sedícího uvnitř. Auto se klidně převrátí, pasažér vypadne a vykloubí nebo zlomí si všechno, co má. Za všechny pohmožděniny, zlomeniny a vykloubeniny získáváte body. Čím více, tím pochopitelně lépe. Můžete poté své skóre poslat na internet a podělit se o něj s ostatními hráči na celém světe. To by mělo k principu stačit...

Jak vidíte, je to gameska originální a velmi pěkná. Grafika je sice složena jen z několika málo barev, hlavně šedé. Ke všemu hraje skvělá hudba a autor nezapomněl ani na přesvědčivé zvuky. Ocenil jsem i spoustu různých pohledů kamer, které si můžete měnit i během jízdy. Celkově hodnotím Truck Dismount - Rekkaturvat nadprůměrně a věřím, že se vám bude líbit stejně jako se líbila mně. Máte mé doporučení...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

MUDr. Mstibor Háborů | 07.11.10 v 18:51

Danny: nehulákej (=vypni si CapsLock). Denis: blábolíš přímo z hlavy, virus ani malware tam není. Říká ti něco "falešný poplach"?

danny96 | 07.11.10 v 14:59

VĚŘTE DENISOVI DNES JSEM SPUSTIL KONTROLU MALWAREBYTES A NAŠEL V TRUCK DISMOUNTU JEDEN MALWARE PACKER GEN DEJTE SI POZOR!!!

Speedy | 25.04.08 v 22:16

Zkuste si tu stahnout hru toribash. doporucuji

Denis13 | 30.09.06 v 17:47

POZOR Jsou tam Vyry !!!!!!!

redbull3x3x3 | 21.01.05 v 22:27

máte kluci slabý kompy

Petr | 09.04.04 v 08:38

Jo hra je moc super!Co takhle kdyby firma TAAT vydala další hru?Podařilo se mi s panáčkem udělat salto.Aprorazit s nim auto!

Jiří Novotný | 11.01.04 v 09:45

no, mně se tyhle hry strašně líbí, můžete ještě něco vydat??? Třeba se stíhačkou, nebo víc paňáčků, nebo něco, ale jinak se mi to moc líbí hned jsem dal 100% hodnocení!!! Tak když tak to skuste,, nashledanou!!!!!!!

arrow | 29.08.03 v 19:26

Taky mam takovy problem,slysim akorat hudbu.Mam 334Mhz 128Mb ram a S3 Savage S4-grafarna...?

Nesa2 | 24.08.03 v 20:32

cau lidi kdyz spustim Truck Dismount - Rekkaturvat spustime nejaky okno a to je vsechno jak mam dal?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce