recenze

Bug on a Wire

Bug on a Wire

Už se vám někdy zdálo, že běžíte po telefonních drátech kdesi v poušti? Pokud byste si to rádi zkusili, tak máte příležitost ve hře Bug on a Wire. Cestu vám budou znepříjemňovat zlé vrány, které se vás budou snažit každou chvíli sežrat. Zkuste to.
Nikoho z vás už možná nepřekvapí, že tahle gamesa je jedna z mnoha od Miniclipu. Našli byste tu od něj i další hry jako Panik in Chocoland, Sheepish, Smashing, Monkey Lander, Aqua Energizer, Zed, Alien Clones, Field Goal, Shootin Hoops nebo 3Foot Ninja, Magic Balls a Samurai Warrior, Trapshoot a Tennis Ace. Tentokrát se bude jednat o zcela originální kousek, budete totiž běhat po telefonních drátech jako zelený brouk. Ale to už moc prozrazuji, jen čtěte dál... ;)

Představte si, že jste malým zeleným broukem a máte velmi rychlé nohy. Celý život trávíte tím, že běháte po telefonních či elektrických drátech v poušti. Kromě vás je tam ale spousta jiných živočichů. Narazíte hlavně na černé vrány, které se celý den těší na to, až vás slupnou. A tomu právě musíte zabránit. Broučka ovládáte jednoduše šipkami. Řítíte se celkem velikou rychlostí a k dispozici máte čtyři dráty, které vedou donekonečna. A právě díky ovládání můžete mezi dráty přeskakovat. A proč to? Nejprve budete mít cestu dokonale prázdnou a nic vám nebude překážet. Za chvíli se to ale pomalu začne měnit. Nejprve se objeví jedna vrána a pak dvě, pak tři a počet bude stále růst. Aby vás vrány nechytily, musíte přeskakovat z drátu na drát a tak se jim včas vyhnout.

Zezačátku to bude hračka, ale pak už nebude kam plivnout, všude samá vrána. Svou rychlost nebudete moci zpomalit, takže hold musíte jenom uskakovat. Vše se počítá na čas a jde o to, jak dlouho se na drátě udržíte. Když to totiž jednou nezvládnete, prostě a jednoduše vás nějaká vrána sezobne a bude po vás. Zobrazí se čas, po který jste vydrželi naživu a tím váš krátký život končí. Je to kruté, co říkáte? Nic víc, ani nic míň ve hře už nenajdete. Vidíte, že princip je velmi jednoduchý a není potřeba zabývat do jiných detailů, které byste stejně ve hře hledali marně. ;)

Miniclip je znám dobrou grafikou svých flashových her. Ani tentokrát tomu nebude jinak. Můžete se těšit na jednoduché, ale pěkné prostředí. Dokonce i z repráčků se vám bude něco ozývat, pokud si je spustíte. Je to originální gameska pro chvilku pobavení, když se nudíte. Tak na nic nečekejte a rozšiřte svou sbírku o další flashovku...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie