recenze

Breeder

Breeder

Díky dnešní flashové utilitě zjistíte, co všechno se může přihodit, když si dva králíci v jedné světem zapomenuté ohrádce rozhodnout zahrát na maminku a tatínka. Následky jsou mnohdy nedozírné a zábavné ažaž. Chcete-li vědět víc, určitě čtěte dál.
Máte-li rádi Boba a Bobka, nerozlučné to králičí kamarády ze slavného večerníčku, dnešní zábavná arkáda vám přijde možná trochu nemístná a poněkud drastická, ale co naplat, doba pokročila a každého už bohužel nepobaví jen dva ušáci žijící v míru v jednou starém cylindru a jejich každodenní ranní rozcvička. Navíc, nálepka na hře říká, že byla stvořena ve Flashi a to většinou znamená dvě věci: buď je hra extrémně vtipná a má překvapivou pointou, nebo v druhém případě, v ní jde jen a pouze o sex. I v tomto se však bude Breeder poměrně lišit, protože nesplňuje jeden ani druhý požadavek, ale hned oba najednou (Bob s Bobkem by se divili, co všechno je v králičí nátuře).

Na začátku máte, stejně tak jako ve zmíněném večerníčku, dva králíky. Ne dva sympatické ušáky, ale zajíce a zajičí slečnu. Na první pohled jsou od sebe k nerozeznání, až později však zjistíte, že zajanda se čas od času zastaví, aby si mohla přepudrovat čumáček a její mužný protějšek naopak sem tam vytáhne odněkud z kožichu krabičku a v klídku si zapálí. Prostě pohoda, řekl by si kdekdo, ale zdání může klamat. Králící jsou zavřeni v ohradě, kterou obklopuje elektrickým proudem napuštěný ostnatý drát. Jak se některý ze zajíců, byť jen chloupkem dotkne ohrady, jeho cesta na pekáč je rázem dovršena. Naštěstí můžete každého králíka pomocí myši zvednout a přesunout ho na jiné místo v ohradě. Musím říct, že králíci jsou poněkud stupidní a klidně se o ohradu zabijí, takže musíte dávat velký pozor, kam který z nich skáče. Další hrozbou, jež může ohrozit naše dva vypelichance, jsou raketové střely, které po určitých časových intervalech dopadají do výběhu. Předtím než se střela snese k zemi uvidíte na místě dopadu zvětšující se stín a máte zhruba dvě vteřiny, abyste králíka, pokud se bude nacházet v tomto prostoru, uklidili honem pryč. Teď však k tomu hlavnímu.

Na začátku máte k dispozici, jak jsem již řekl, pouze dva králíky a pokud vám tedy jeden zemře, vaše prohra je jistá. Tomu se lze však vyhnout, jestliže zařídíte, aby se počet králíků zvyšoval. Jak na to? Naštěstí moudrá matka příroda vše vyřešila za nás a nám proto jen stačí uchopit zajíce a přesunout ho do blízkosti zajičí slečny. Zbytek dodělají hormony a bouřlivé chemické reakce a po chvíli běhání se objeví v ohradě malý, rychle dospívající králíček. Když doroste, měli byste počkat, zda si začne pudrovat čumáček nebo kouřit cigarety a podle toho jej můžete používat k dalšímu zvyšování populace. Když se nějakým nedopatřením spletete a nebezpečně k sobě přiblížíte dva samečky, můžete jen bezradně pozorovat, jak se poperou a pravděpodobně jeden druhého usmrtí. Dobrý chovatel musí prostě mít cit pro křížení…

Hra je udělána ve Flashi a to je zárukou pěkného provedení. Žádné ostré hrany, ale vše hezky uhlazené a příjemně vybarvené. V pozadí hraje infantilní hudba, která zvyšuje zajícům chuť do nových erotických dobrodružství a přidává trochu na monotónnosti. Celkově však hra působí skvělým dojmem a je to pohodový způsob, jak strávit pár pohodových chvilek a ještě se přitom naučit něco málo z biologie. Základní instinkt vítězí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

vlcina | 28.03.09 v 12:52

Divny

nejvetsikralsveta | 19.12.08 v 16:43

Máte pravdu rychle omrzí

Chedrlie | 18.10.03 v 07:26

...je je to kravina, nemá to žádnej cíl, fuj divny...

Assur | 14.07.03 v 23:23

Čudujem sa,o čo ide?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce