recenze

Miracle Mini-Golf

Miracle Mini-Golf

Každý nějak začínal. Tudíž i Tiger Woods musel nějak začínat a kdo ví, možná v mládí občas vysedával za počítačem a zkoumal své schopnosti prostřednictvím minigolfového simulátoru. Sice to není příliš pravděpodobné, ale vy si dnes můžete své schopnosti vyzkoušet díky hře Miracle Mini-Golf!
Sice už nějakých pár golfových či minigolfových simulátorů na Freegame.cz máme, ale nikdo neví, čím nás mohou další typy těchto her překvapit, takže jsem neváhal a pustil se do hraní dnešní hry. Pokud jste u nás žádný golf nestáhli, tak to rozhodně napravte a máte na výběr hned z několika možností. Začal bych asi u Golf Challenge, kde se pustíme rovnou do hraní naostro a hlavně si nezkazíme představu o freeware golfových simulátorech, neboť je tato hra opravdu povedená. Dále bych doporučoval About Golf, což je něco podobného jako Golf Challenge a ani zde si představu o freeware golfových simulátorech nezkazíme. Aby obtížnost trochu klesla, podíváme se na lehčí hry. Určitě byste se měli podívat na Dany Golf, kde uvidíte golf z trochu jiného pohledu – stejně jako ve hře Miracle Mini-Golf (dále jen MMG). No dost předchozích her, věnujme se současnosti a pusťme se do hodnocení hry.

MMG je jeden z klasických minigolfových simulátorů, kdy vidíte hru z výšky a máte tak větší přehled a kontrolu vaší hrou. Vše je jen o míření a čtení situace. Tudíž je třeba hlídat s početi odpalů, aby byl samozřejmě co nejmenší. Je tedy jasné, že každá hra chce vyměřit a vypočítat si výslednou pozici míčku, potom co ho odehrajete. K tomu slouží ovládaní síly úderu a samozřejmě i směru. Na výběr máte ze dvou herních režimů. Buď můžete hrát s několika soupeři u jednoho počítače nebo sám. Dále si můžete vybrat rovnou hrací plochu, kterou chcete hrát nebo můžete hrát od začátku a vyzkoušet si vše, co hra nabízí. Rozhodně bych dal přednost tomu druhému režimu, kdy je docela zábavné přizvat si více hráčů a soupeřit mezi sebou, než sedět sám za počítačem a trápit se u některých jamek.

Co nám vlastně MMG nabízí nového? Bohužel nic. Možná jsou trochu viditelné změny v hratelnosti – hra není tak pomalá jako některé freeware minigolfové simulátory, kde je pohyb míčku až neskutečně pomalý. To však nemůžeme považovat za nějaké znatelné vylepšení. Je to jen drobnost, která se do hodnocení příliš nepočítá…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

federer12 | 01.08.07 v 08:57

hj

tibor | 20.01.05 v 00:26

pekne na hovno hlavne ta grafika

Tellar Luis | 20.12.03 v 15:33

Ahoj Martinko sem rád, že tě to baví.PAPAPAPAPAPAPPPAPAPAPAPAPAPPPPPPAAAAAAAAPPPPPAAAAAAPPPPPPAA!-husa.!

Martinka | 13.09.03 v 06:30

Je to skvělé!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce