recenze

Yoda Soccer

Yoda Soccer

Také je vaším snem zahrát si na takovém stánku, jako je na obrázku? Nyní máte ideální možnost ukázat své fotbalové umění díky hře Yoda Soccer. Vyzkoušejte zatím nejlepší fotbal, který jsem mezi freeware hrami pařil.
Figo běží po lajně, dostává míč, připravil si ho na pravačku a centruje. Všudypřítomný Makelele ho zpracoval a přistrčil Raúlovi. Střela vyslaná jeho kopačkou překvapila všechny, ale hlavně brankáře. Přestože se natahoval jak jen mohl, na balón nedosáhl. Diváci vyskočili jako jeden muž a začali oslavovat. Gól, gól,…

Asi všichni podle prvních řádků tušíte, čeho že se bude týkat dnešní gameska. Opravdu je to fotbal. Sportovních her není poslední dobou nijak velké množství. Pokud tedy neberete za sport třeba střílení slepic. Ale jinak tradiční hry jako hokej nebo fotbal se ve své klasické podobě mezi freewarovkama takřka vypařily. Naštěstí existuje Massimo Modica, který pro nás naprogramoval fotbal s názvem Yoda Soccer.

Hned na úvod vám musím s politováním oznámit, že se jedná pouze o beta verzi. To byste ostatně hned po spuštění zjistili sami. Hrát můžete jen za některé týmy, ale i tak je jich dost. Třeba v takové Itálii jsou čtyři soutěže. Dokonce je vypracovaná i Liga mistrů, bohužel bez české účasti. Autoři na nás ale nezapomněli. Náš „nároďák“ naleznete ve výběru evropských reprezentací. Jeho soupiska vás však příliš nepotěší. Vedle Pavla Nedvěda hraje například Berger, Němec, Kadlec nebo Kouba. Na lavičce dokonce sedí Dušan Uhryn. Znalci jistě pochopili, o kterou reprezentaci se jedná. Ano, je to ta stříbrná z Eura 96. Přeci jenom nějaký ten pátek od té doby již uběhl a jelikož Yoda Soccer je z roku 2003, tak by se slušelo, aby na zeleném trávníku běhal Rosický, Koller a další jejich součastníci.

Jinak se ale jedná o fajnovou simulaci nejpopulárnější kolektivního sportu. Hned co si vyberete tým, máte možnost navolení základní jedenáctky, styl hraní (útočný nebo defenzivní) či rozestavění hráčů. Samotný fotbal je také skvělý. Pohyb hráčů zajišťují kursorové šipky. Střílíte vámi navolenou klávesou. Autoři vložili do Yoda Soccer ještě jednou tlačítko, já jsem ale nezjistil k čemu slouží, možná budete úspěšnější a dopídíte se jeho smyslu. Hratelnost je ale trochu obtížná, snad nejhorší je trefit bránu, zvláště když svůj útok vedete po straně. Když se to však podaří, hráči se začnou radovat a čas od času si svléknou dres, jako je tomu v reálném fotbale.

Yoda Soccer je skvělá simulace fotbalu se vším všudy. Grafika předčila má očekávání, ale zvuk v této beta verzi takřka není. Přesto neváhejte a stáhněte si Yoda Soccer. Opravdu je o co stát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Michal | 16.03.07 v 12:15

Je to dobry kdys se nudite

Pavel | 16.05.05 v 13:56

Děkuji

Já | 19.11.04 v 11:57

nejde mi to stáhnout, pošlete mi to prosím někdo e-mailem (roman.jelinek.cr@seznam.cz) Díky

JA | 26.12.03 v 20:40

je to pitkovina

Martin | 04.10.03 v 09:13

Je to bomboví

Martin | 01.10.03 v 14:03

Nejde mi spustit tu hru neviete mi poradit ?

jj | 01.10.03 v 14:02

Kua ved mi to nechce sustit ....

sajfulla boy | 26.06.03 v 20:36

takže uplne na pi...

fob | 24.06.03 v 08:03

grafika je slohnuta ze sensible socceru !!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce