recenze

WinMaze

WinMaze

Máte rádi deathmatch plný akce a napětí? V dnešní hře se jím budeme zabývat ve trochu netradičním stylu. Střílet se bude hodně, o ničem jiném vlastně ani hra není. Jste-li příznivcem zajímavých 3D stříleček, rozhodně WinMaze vyzkoušejte!
Netradičních 3D střílečka. To je pojem, kterým se dají označit stovky freeware her, ale jen u některých se dá prosedět nějaká ta hodinka. Dnes se určitě nesetkáváme se hrou, kterou po prvním vyzkoušení smažete. Nabízí totiž několik herních módů a její grafika a hratelnost vás od počítače jen tak nepustí. Herní postavy jsou sice řešeny až příliš obyčejně, ale proč na ně klást důraz, když o ně vlastně ani příliš nejde. Na hratelnosti to rozhodně neubírá a grafice příliš také ne.

Deathmatch, který není 3D, si sice každý vybaví, ale asi se všichni shodneme, že jen málo takových patří mezi slušně oblíbené hry. WinMaze je založen jako klasická střílečka s dosti vlastnostmi jako má běžná akční pařba. Srovnávat tu bohužel nebudu, neboť nedosahuje na úroveň těch nejlepších akčních her, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. ;)

Jedinými úkoly, které hra má, je sestřelit, krýt se a utéct. Ze začátku vám hra nabídne menu, ve kterém si rozhodně upravte nastavení a grafiku. Ve hře to pak oceníte. ;) Grafika je totiž solidní v poměru velikosti hry. Dále máte možnost nastavit si vaši postavu. Mimo samozřejmosti – jména, můžete měnit i barvy, neboť jste jen létající koule o dvou barvách. ;) Co však oceníte mnohem více je možnost multiplayeru. Je možné připojit se k hráčům ve světe a porovnat s nimi své hráčské schopnosti. To rozhodně zabaví více než běžné „Solo mode“, ve kterém se setkáte s největší chybou hry – budete hrát sami proti stojícím se koulím, které se jen otáčejí. Koule se sice otáčejí, čímž odrážejí vaše střely, ale to není zrovna vychytávka, kvůli které budete věnovat čas této střílečce.

WinMaze pobaví. O tom se nedá pochybovat, ale těžko s ní můžeme počítat jako s dlouhodobou zábavou. To bohužel ne. Pokud vyzkoušíte multiplayer, je možné že vás hraní trochu chytne, ale příliš bych na to nespoléhal. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

carlos | 26.11.23 v 21:48

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi přítel dal podrobnosti o této společnosti, které jsem kontaktováni prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce