recenze

Mini Golf

Mini Golf

Zahrajete si občas rádi golf? Někomu určitě bohatě stačí i nějaký ten "mini"golf. A pokud se zrovna ve vašem blízkém okolí nenachází žádné golfové hřiště, můžete si tento sport zahrát alespoň ve virtuální podobě prostřednictvím dnešní supr gamesky..
Golf se stává opravdu stále oblíbenějším. Mezi freeware hrami jich najdete určitě velké množství. Na našem serveru máme také pár dobrých kousků. Zmíním alespoň Golf Challenge, World Tours, Dany Golf nebo nedávno přidaný Chaos Minigolf. Je to opět jen malý kousek z naší celkové sbírky. Teď už jste ale určitě celí nedočkaví na tu dnešní hříčku, tak už vás nebudu napínat... ;)

Hru spustíte jedním jediným souborem. Objeví se hezká úvodní obrazovka. Již na první pohled si v menu možná všimnete, že tato gameska nabízí celkem tři herní módy. Vždy jde ale o to samé. K tomu se ještě dostanu. Teď si musíme říci, o jaké tři módy jde? Takže, ten první je klasický singleplayer, neboli hra jednoho hráče. Druhou možností je turnaj dvou živých soupeřů mačkajících se u jednoho počítače. Třetí variantou je zahrát si tento golf přímo na internetu online s nějakým jiným soupeřem. Nejčastěji používaný mód bude ale asi ten první, tedy samotářský turnaj. Ale to nevadí, i tak si užijete spoustu zábavy. Na začátku hry se objeví tabulka skóre, kam se budou postupně zapisovat vaše úspěchy i neúspěchy. Dále už stačí jen kliknout na nápis nahoře a jde se do prvního levelu. Jistě si hned všimnete jak je všechno kolem hezky zpracované.

Zapomněl jsem na to, že před prvním kole budete muset přežít krátký tutoriál, abyste se naučili ovládat svého golfistu. Jak zjistíte, je to velmi snadné. Pomocí myši budete nejprve golfového mistra natáčet, aby šipka směřovala vaším vytouženým směrem. Dále si musíte nastavit sílu úderu a potom už jen stačí kliknout a dát míčku ránu. Potom už ho nemůžete ovlivnit a záleží jen na vašem míření, zda se trefíte tak kam chcete, či nikoliv. Úkolem je samozřejmě v co nejkratším počtu úderů se trefit míčkem do jamky. Pak postupujete na další jamku, do dalšího kola, které je těžší. Tak to jde stále dále a průběžně vidíte stále své aktuální skóre. Obdobně to funguje i u multiplayeru, kdy se ale po každém šťouchu střídáte s golfistkou. ;) Tak to by mělo k principu stačit. Snad je bych měl zmínit, že v levelech můžete narazit na různé zapeklitosti jako vodu nebo písek na ploše golfového hřišťátka...

Myslím, že graficky se hra celkem povedla, vždyť to téměř vypadá jako 3D. Dokonce i zvuky a hudbu si užijete při vašem snažení, takže nevidím důvod, proč byste si tuto hru nemohli stáhnout a pokochat se jí. Vždyť i velikost souboru není nijak hrozná...tak jen stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce