recenze

Marble Insanity

Marble Insanity

Originálních her bychom si měli určitě cenit a nenechat si je ujít. Jednou takovou je i 3D logicko - arkádová gameska umístěná v hlubokém vesmíru. Budete v ní mít za úkol pohybovat kuličkou, překonávat různé překážky a procházet křivolakými uličkami.
3D gamesky jsou určitě nejlepší, ale může se najít i nějaká ta výjimka. U dnešní gamesky si nejsem zcela jist, ale dovoluji si tvrdit, že zde není 3D zpracování to hlavní. Nápad je určitě to nejdůležitější. Ale nepředbíhejme. Vydáme se na vesmírné dobrodružství s jednou malou kuličkou a pokusíme se projít zvláštním bludištěm. Chcete se připojit?

Když si hru spustíte, přivítá vás ne zcela dokonalá úvodní obrazovka. Vlastně můžete udělat jen jedinou věc, zmáčknout Enter. Potom si navolíte jednu z dvou obtížností a jde se do prvního kola. Ovládáte malou kuličku pomocí kurzorových šipek. Je to jako s autem, kulička se pohybuje dopředu, couvá a samozřejmě zatáčí. Jen se tak pořád kutálí. Před sebou uvidíte podivný 3D labyrint s růžovými ornamenty. Celé v celkem nevalné grafice. Kolem je prázdný vesmírný prostor. Vy se musíte prokutálet cestičkami v labyrintu. Různě musíte šplhat do kopce apod. Někdy je to celkem obtížné, ale určitě to zvládnete. Vaším cílem je bezpečně projít až k samému cíli.

Ten je označen zářivou hvězdou. Jakmile se k ní dokutálíte, pak jste úspěšně dokončili level a pokračujete do další úrovně. Celá hra obsahuje několik oblastí a každá z nich je členěna na levely. Ty se pochopitelně stávají stále složitějšími a labyrinty propletenějšími. Ale musíte dát na jednu věc pozor, když procházíte uličkami. Může se stát, že to jednou prostě neukočírujete a vyjedete z bludiště postranním východem, který je vždy umístěn tak, abyste se do něj přesně trefili. ;) Na to máte několik životů, takže se nic neděje, když to párkrát nezvládnete. Nic víc ve hře nenajdete, ani tabulku nejlepších hráčů. K principu je to vše, takže teď jdeme na hodnocení...

Bohužel zde platí fakt, že grafika celou hru poněkud zhoršuje. I když je 3D, možná si na ní autor mohl dát více záležet. Dokonce ani moc zvuků neuslyšíte, takže tu máme spíše mírně podprůměrnou hru, která vás ale určitě na nějaký ten čas zabaví. Pokud si chcete zkrátit chvilku volna, tak neváhejte a stáhněte si tuhle gamesku...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

karlos | 07.07.03 v 01:12

Podle mě je tadyta hra pro skouřený:)JESTLI HULÍTE TAK STAHUJTE!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce