recenze

Flash Bowling

Flash Bowling

Už jsme vám nabízeli několik bowlingových simulátorů, takže pokud vás upoutaly, můžete je srovnat s dnešní verzí, která je dělaná ve Flashi. ;)
Název jednoznačně určuje o jakou hru jde. K tomu se nedá nic psát, takže fanoušci flashových her už jsou určitě celí bez sebe. :) Dnešní bowling se nedá příliš srovnávat např. s Bowling Blastem. Je mnohem jednodušší, ale v jednoduchosti se někdy skrývá naprosto perfektní hra. O Flash Bowlingu se to zrovna říci nedá, ale rozhodně je to zábava aspoň na chvíli. ;)

V bowlingu je samozřejmě úkolem shodit co nejvíce kuželek vrhnutím koule. To jste asi nevěděli co? ;) No k bowlingu se moc vyjadřovat nebudu, princip je vám jasný. ;) Stejně je na tom i Flash Bowling. Úkolem je shodit na co nejméně hodů všechny kuželky díky měření síly hodu, která měří i základní směr hodu. Nezní to zajímavě? ;)

Proč je tedy hra jednoduchá je jasné. Nejde o nic jiného než o měření síly hodu, která tedy určuje i základní směr koule. Ta se samozřejmě stáčí, takže si všimněte měřidla síly, které je zatočeno do dvou směrů, což symbolizuje směr, do kterého se koule stočí. O tom teda hra kompletně je. Počítaní bodů apod. je stejné jako u klasického bowlingu, takže ti, kteří tomuto sportu holdují, budou rozhodně potěšeni, i když se v něm nenaučí nic nového pro svou vlastní techniku. ;)

Flash Bowling je jednoduchá, ale celkem zábavná hra. Dala by se označit jako klasická freeware hra. Rozhodně by se u ní nedalo platit za registraci, neboť je až moc jednoduchá a příliš toho nenabízí. Hodnocení tedy napoví. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jakub | 14.12.03 v 12:27

Jasně je to fakt SUPR!

Andrejka | 04.07.03 v 10:16

Bowling na freegame hraju fakt rada,a nekdy tak dlouho,ze z toho uz blbnu.Preju vam spoustu dalsich zabavnych a zajimavych her.


galerie