recenze

AirStrike 3D: Operation W.A.T.

AirStrike 3D: Operation W.A.T.

Hledáte už delší dobu pořádnou akční pecku? Dnes vám pomohu tento problém vyřešit. Dnešní hra je jen o střílení. Perfektní grafika a zvukové efekty vás přimějí, abyste u této hry strávili delší čas!
Pro začátek bych vás měl upozornit, že jde „jen“ o demo, takže nebude možné hru dohrát do konce jako běžnou freeware hru. Zkrátka zde máte určitě hranice, přes které se dostanete, jen pokud si zaplatíte licenci na hru. Těžko říct jak se rozhodnete, ale já bych zůstal u dema, neboť nejde o českou hru, takže by cena byla mnohem vyšší než jsme u nás zvyklí, ale rozhodnutí je samozřejmě na vás. ;)

V AirStrike 3D jste pilotem vrtulníku, který plní zvláštní mise. No zvláštní vlastně ani ne, jde jen o střílení, získání co nejvíce bodů a hlavně o probojování na konec každé mise. Tak jsme na to byli zvyklí např. z PSXové hry Soviet Strike, ale to už je trochu jiná záležitost, kterou samozřejmě u nás nenajdete. AirStrike 3D by ale této velmi podobné střílečce mohl konkurovat. Troufám si říci, že grafika je na tom mnohem lépe, ale reálnost je naprosto stejná. No spíše nereálnost, neboť pohyb vrtulníku, protivníci apod. nejsou pokaždé dělaní podle reality, takže jde o jakýsi mix. Berte ho s rezervou. ;)

Jde o demo, takže je třeba vědět, že máte na výběr jen ze dvou vrtulníků. Ty se od sebe liší hlavní zbraní. U jednoho se setkáte s klasickým střelivem, zatímco druhý využívá jakýchsi laserových střel (realita jde tedy stranou). Dostupné jsou déle jen tři mise. První je tutorial, kde se seznámíte se zbraněmi, ovládáním atd. V další misi už půjdete do větší střílečky, ale neměli byste mít problémy dostat se na konec. Ale pozor na poslední misi. V té se setkáte nejen se vzdušným odporem, ale i s vodními jednotkami a spoustou pozemních nepřátel. No ze začátku to pro vás nebude nic nového, ale nepřátel bude stále přibývat, takže buďte ostražití. ;) Teď ke zbraním, jak už bylo řečeno, začínáte s jednou základní. Tu můžete používat neomezeně. Časem vám však nebude stačit na silnější nepřátelé, takže si určitě začněte všímat létajících předmětů (např. raket), které vám vaše zbraně vylepší. Získáte rakety, rychlejší střely a ke konci i řízené rakety, se kterými vás to bude rozhodně bavit. ;)

AirStrike 3D je velmi dobrá střílečka. Podobných akčních her by se mi do rukou mohlo dostat více, nebyl bych proti. :) Škoda, že jde jen o demo, ale tak už to u podobných her bývá, ale pokud by vás hra opravdu zaujala, můžete si jí registrovat, takže nejste nijak omezeni, jen to bude chtít rozbít prasátko. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

X-men | 26.03.06 v 09:33

Plnou verzi stáhnete na www.crunchgames.com,ale je trial,takže když to zapnete tak po hodině to počká až to vypnete a pak už nejde zapnout!

noit | 02.03.06 v 12:13

napište mi na emajl a ja vam prozradim kde se da stahnout plná.

pulec | 11.05.05 v 19:39

Nevíte kde se dá sehnat crack na plnou verzi??
Díky, Pulec

laďa | 21.11.04 v 13:23

Nevíte někdo kde se dá koupit plná verze této hry?

alois kana | 19.11.03 v 06:14

cau jak se mate

Patrik | 30.05.03 v 12:15

Mohl bych si na této stránce zahrát nachž bych mněl nico stáhnout do počítače???

Lukas | 23.05.03 v 13:48

dost dobry ale mohhlo toho bejt vic

pavel | 16.05.03 v 14:36

super hra ale jen demo

... | 13.05.03 v 20:52

doufam ze je to dobrý protože těch 10 Mb budu stahovat mimálně tejden...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce