recenze

Sázkař 3.0

Sázkař 3.0

Udělal na vás dojem první díl sázkařské simulace Sázkař 2.0? Pokud ano, tak v tom případě si rozhodně nenechte ujít díl druhý. Podíváme se totiž na zoubek sázení zápasů z Ligy Mistrů. ;)
První díl - Sázkař 2.0 byl jen a jen o sázení na výsledky z hokeje. To mnohé nejspíše zarazilo, neboť třeba raději sázejí na jiné sporty, ale dnešek by mohl být dnem vyřešení tohoto problému. ;) Nebudeme sice sázet na více sportů najednou, ale na Ligu Mistrů (pro neznalce fotbalové zápasy, ale velmi pochybuji o tom, že se najde někdo, kdo v této recenzi méně chápal pojem Liga Mistrů. :)

Kdo by tedy neznal Ligu Mistrů? Asi jen ten, kdo se vůbec nezajímá o fotbal. Někdo takový se určitě najde, takže tomu bych doporučoval zůstat u Sázkaře 2.0. Jak asi všichni víte, o Ligu Mistrů se u nás uchází dva týmy, tento rok jsou jimi Sparta a Slavie. Možná to říkám brzy, ale podle výsledků konečné tabulky tomu asi tak bude. ;) Tak trocha teorie je za námi, pusťme se do hry.

Po spuštění hry se na tváří každého fotbalového fanouška a znalce objeví spokojený úsměv. Začne totiž hrát znělka Ligy Mistrů, kterou budete velmi dobře znát. Za toto vylepšení si autoři pojistili 50% mého hodnocení ;) Je to opravdu dobrá myšlenka, která se týmu BORShop Computing povedla realizovat. Po znělce se ocitnete v hlavním menu, které se podobá menu ze Sázkaře 2.0, i když bych autorům křivdil, kdybych nedodal, že není naprosto stejné. Několik změn si v něm všimnete, ale styl sázení je totožný se stylem v Sázkaři 2.0. O sázení se tedy už bavit nebudeme. Je stejné jako v předchozí verzi Sázkaře. Pokud byste Sázkaře 2.0, tak byste si stejně se sázením poradili, neboť nejde o nic složitého. Dalším vylepšení hry, je popisování gólů. Pokud padne gól, nezobrazí se jen např. Manchester United dává gól, ale zobrazí se např. hláška Beckham prostřelil brankáře. To je mnohem stylové než původní hlášky.

Vznik Sázkaře 3.0 se dal očekávat a několik jeho zlepšení mě vede k dobrému hodnocení. Sázkařských her není příliš, takže můžeme být rádi, že si podobné hry můžeme vůbec zahrát, ale zároveň je třeba vědět, že si mnozí raději vsadí normálně ať už na internetu nebo v běžné sázkové kanceláři, takže o sázkařské simulace nemusí být takový zájem, ale jestli je chcete hrát, to už je na vás. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Lenička Hornova | 22.03.04 v 18:28

ahoj sparto ja chce prihlasit nasledanou

Noel | 23.12.03 v 21:40

je to fakt super hra. Sedim u ní celej den. Fakt moc dík.

Mira Štarha | 16.06.03 v 07:53

ahoj

ozzy | 15.05.03 v 17:28

LIGA MAJSTROV uefa nemohla nic lepsie vymysliet

BORShop Computing | 18.04.03 v 20:38

Komu to pise jakoukoli chybu (myslim ze 716 nebo tak nejak) s knihovnou MSSTFMDT.DLL, tak se podivejte na stranky www.sazkar.tk a stahnete si ji do adresaru Windows\System a Windows\System32 a podivejte se na www.sazkar.tk do diskusniho fora, je tam ode mne prispevek, jak tuto knihovnu nainstalovat, pak uz by vsechno melo bezet v pohode...

Tomáš | 18.04.03 v 20:05

Je to skvělý!!!

Dano | 18.04.03 v 11:57

Ani mne to nejde,spustim to zvucka ligi majstvov ide v pohode a ked sa skonci nacitavani tak mi vypise chybu!!! Nesla mi ani predchadzajuca verzia 2.0!!! Vypisovalo presne tu istu chybu!

Blister | 16.04.03 v 16:44

Pokud vám hra nejde, obraťte se na výrobce. Jste jediní, kterým hra nejde, takže musíte chybu hledat u vás...

Tomáš | 16.04.03 v 07:39

Nevím jak je to možný ale hra jde v klidu nainstalovat ale pak se mi to naloaduje a nnačte mi to chybu čím to je?Měl jsem sázkažr 2.0 a taky mi to nešlo

BORShop Computing | 15.04.03 v 15:10

Existují stránky hry na adrese www.sazkar.tk je tam i diskusní fórum pro vaše nápady a připomínky. Samozřejmostí je download všech verzí a info o vývoji. Je tam i ta knihovna msstdfmt.dll ke stažení. Takže hezkou zábavu se spoustou vašich nápadů přeje BORShop

Lukas | 15.04.03 v 01:28

Nevim cim to je ale kdyz hru nainstaluju a spustim tak se hudba rozjede a tabulka loadingem a po dokonceni ne nebo preskocenim mi to napise error`´713´´a MSSTDFMT.DLL proste nejde spustit a delala mi to i predchozi verze SAZKARE.Pokud budete mit nekdo bobry a 100%tip jak na to sem snim prosim,a pokud mozno naznak postupu...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce