recenze

Coca Cola Football

Coca Cola Football

Setkali jste se někdy s automatem, kterému se říká stolní fotbal? Hloupá otázka, samozřejmě že ano! Kdo by neznal tuto klasiku mezi stolními automaty. Jak ale určitě víte, aby jste si tento fotbal zahráli, musíte obětovat určitou částku z vaší peněženky. Dnes tato však skutečnost končí ;)
Jak už bylo v úvodu řečeno, dnes uděláte něco pro své peněženky. :) No i když spíše než pro ně to bude něco pro vás, pro vaši touhu po kvalitních hrách. Stolní fotbal je dnes klasika, ve které byste objevili spoustu talentovaných hráčů. Chcete se mezi ně zařadit? Teď asi většina z vás čeká, že odpovím: "Tak začněte hrát Coca Cola Football a porazíte je!". Ne tak to rozhodně není. Pokud budete hrát tento povedený simulátor, skutečné hráče díky němu těžko porazíte. Jde o naprosto jiný princip, ale to je zbytečné vysvětlovat, neboť nestojíte za stolem, ale sedíte u stolu a cvakáte. ;)

Z prvního pohledu vypadá hra příliš obyčejně a nudně, ale víte, jaký je názor většiny na klasiku. Ta se prostě nedá odmítnout. Každý se k ní někdy vrátí a zavzpomíná. S dnešním simulátorem příliš vzpomínat nebudeme. Nejde o běžnou klasiku, jen o převod známé stolní hry na naše počítače, i když špetka klasiky tu stejně je, ale o tom by se dalo dlouho referovat, ale hru by to příliš nepřiblížilo, takže se pustím do průběhu hry.

Coca Cola Football jsem v recenzi popisoval jako simulátor, ale pokud simulátor tak jen sportovní nebo jakýsi převod stolní hry. No jak sami vidíte, popisuje se to ztěží, ale pokud hru sami vyzkoušíte, zařadíte si ji sami. ;) Pojďme se tedy podívat, co nám CCF přinese. Po spuštění si navolíte jazyk, na výběr máte Němčinu a Angličtinu. Pak následuje podpis a malý trénink vašeho postřehu. Samotná hra má tři levely. Lepší je samozřejmě začít tím prvním, abyste od počítače nedostali pořádný vejklep. Vše je jako u stolního fotbalu – počet hráčů, vhození míčku apod. Co mě však překvapilo je vstřelení gólu. Pokud se trefíte, budete mít možnost vychutnat si vaši kombinaci znovu a znovu. Čím to je? No myslíte správně, hra má replay, takže si ho patřičně vychutnejte. ;)

Vše se ovládá myší, takže se vaše ruce budou u stolu rychle přesouvat a neměl by pro vás být problém být na každém místě. Rozhodně je tedy hra lehčí a méně únavná než její stolní předchůdce ;) Co však trochu pokazilo můj celkový dojem je protáčení hráčů. Každý přeci ví, že se to běžně nesmí, ale v CCF je to jinak. No nic, vás dojem to snad nezkazí. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Mili | 19.05.08 v 21:20

Tak toto se fotbalku nepodoba ani nahoda asi sem v zivote nevidel nevidel 3 brankare a protaci se tu jako by se nechmelilo nejde prihravat ani si hodit micek na patku a to nemluvim o stahovackach atd. musim citovat Miki kdo hraje fotbalek tak si to ani nestahujte a pro lidi co rikaj ze je to dobry zkuste realitu.

:) | 21.03.07 v 15:05

a kde mam stahnout ten fotbalek?

Michal lšek | 20.05.04 v 08:35

Je to blbost.

ondra333 | 03.05.03 v 19:18

Je to úplně boží hra

miki | 22.04.03 v 20:28

Kdyz sem si precetl, ze to dostalo 60 % a ze tady ty dva predemnou napsali, ze to je docela dobry, tak sem si myslel, ze to dobry bude..Ale ve skutecnosti je to uplna nocni mura..strasna hra..kdo nekdy hral skutecnej fotbalek, tak ten at si radsi ani nestahuje..

]CeFLapoYd[ | 14.04.03 v 19:24

Je to docela dobrý,až na to,že když jsem pracně v 3 levelu vyhrál 7:0 a to za 39 sekund a chtěl jsem to poslat,tak mi to napsalo něco ve smyslu "Na vaše vysoké scóre nebyla poslána řádná odpověď zpět.Musíme Vám bohužel sdělit,že je to případ" To mě nasr....

johny | 14.04.03 v 07:02

je to fakt dobrá hra
stahněte si ji


galerie