recenze

LudoRace

LudoRace

Dnes si vyzkoušíte šílenou závodní hru ve velmi vysoké rychlosti. Jezdíte rádi rychle? Pokud ano, tak vám bude LudoRace naprosto vyhovovat. Místo závodního auta sice využijeme využijeme jakési vznášedlo, ale to ni nemění na to, že je LudoRace kvalitní hrou. ;)
Možná vás bude mrzet, že dnešní hru nebudu srovnávat s hrami jako byla např. Race Game, ale věřím, že se mezi vámi najdou tací, kterým tento fakt nijak vadit nebude. Můžete být fanoušky právě podobně šílených her, jako vám dnes představím. ;) Nejde sice o reálnou simulaci, ale rozhodně se pobavíte, o tom není pochyb. ;)

Ludo Race je francouzská hra, ano čtete správně, francouzská. Co si pod tím můžeme představit? Někteří si představí sličné Francouzsky, jiní rychlé auta, ale to jsem trochu odbočil od tématu. Hra je tedy francouzská, ale nevypovídá to nic o této zemi, tedy určitě ne, že by byla stejně šílená. :) Možná však ale autoři využili již zmiňované představy rychlých aut a vytvořili rychlé šílené vznášedla. No možné to je. :) O co tedy ve hře jde? O rychlost a také o vaše reflexy. Pokud se dostanete do vysoké rychlosti, je zřejmé, že budete mít problémy se vyhnout nějaké překážce a v této chvíli bude hrát velkou roli štěstí. U Lude Race tomu tak z části je, ale rozhodovat budou spíše vaše schopnosti.

Po spuštění klikněte na nápis vlevo. Je to laicky řečeno, neboť se vám zobrazí francouzské nápisy a lepší, než je překládat, je jeden z nich vyzkoušet. Ten leví je tedy na spuštění běžné hry. V menu máte tři položky, z té horní se dá odvodit, že jde o výběr trati. K dispozici máte celkem tři. Liší se od sebe prostředím a samozřejmě tratí samotnou. Po první jízdě vám hra nebude připadat příliš rychlá, ale je to tím, že jste si asi příliš nevšímali malých kulatých předmětů na trati. Pokud na jeden z nich najedete, okolo vašeho vznášedla se vytvoří clona (viz. screenshot) a vaše vznášedlo zrychlí. Na čím více jich vjedete, tím více budete rychlí. ;) Vašich protivníků je celkem šestnáct, ale pokud jsou vaše řidičské schopnosti na dobré úrovni, nebudete si jich muset příliš všímat a po chvíli budete na prvcní pozici. ;)

Závěrem bych mohl už jen dodat, že podobných her u nás nemáme příliš, takže byste LudoRace rozhodně vyzkoušet. Možná se totiž o hodně připravíte, pokud jej nevyzkoušíte. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

gffd | 16.09.05 v 14:29

poraďte jak si dat jiné vznášedlo

gater | 14.03.04 v 11:14

Pokud se nekomu zda ze je tato hra pomala, tak at vyzkousi co dela MEZERNIK :)

Olda | 29.04.03 v 11:03

Docela dobré, ale zlepšil mych tomu grafiku a zvuk.

Teddi | 26.04.03 v 21:10

No neni to spatny ale taky zadnej skvost ta rychlost je nic moc protoze je to jen na chvili ale do se to hra


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce