recenze

6 Day Assassin

6 Day Assassin

Pokud opět sháníte nějakou klasickou adventuru, máte tentokrát možnost zahrát si na nájemného vraha, který se snaží vymanit ze smrtelné léčky. Láká vás zkusit uniknou bezprostřednímu nebezpečí?
Poslední dobou se nám tu množí klasické point-n-click adventury, a tak se ani dnes není čemu divit, že vám přinášíme další dobrodružný příběh.

A o co tedy jde? Jste zaměstnán jako nějaký bezejmenný nájemný ranař, který se živí zabíjením lidí. Já vím, je to divná práce, ale je také velmi dobře placená a lidi si vás váží, takže vás ji docela baví dělat. Jednoho krásného dne vás telefonem zavolala slečna Hallowayová, která pracuje jako sekretářka u vašeho šéfa. Zeptala se vás, jestli byste si s ní nedal schůzku v hotelu Lumberton Arms. Vy na to samozřejmě kývnete, jelikož má protentokrát nějaký divný až skoro nervózní hlas, což pro ženu jejího kalibru není až tak moc obvyklé. Když dorazíte na místo schůzky a začnete si s ní povídat, oznámí vám, že našla něco, co nemůže říci jen tak někomu a proto se obrátila na vás. Ale než stačila doříci její tajemství, prolétla jí sniperská kulka srdcem. Tak a od tohoto momentu přebíráte ovládání nad hlavní postavou vy.

Vaším úkolem je dostat se pryč z tohoto, již ne moc bezpečného místa. To by se snadno řeklo, ale už rozhodně hůř provedlo, jelikož celá hra se odehrává na jedné obrazovce, kde je málo předmětů, a tak vám dá chvilku přemýšlení, jak například uzavřít roletu u okna, kterým vás jinak může sniper v pohodě zastřelit. Pokud byste nad tímto problémem strašně dlouho bádali, poradím vám jen, abyste si zkusili pozorně prohlédnout zabedněné okno. Pokud se podíváme na technické zpracování, máte na výběr z několika rozlišení hry v setupu, přičemž vám doporučuji nastavit si minimálně rozlišení 800x600 bodů, jelikož na to nejmenší to hrát není příliš dobrý nápad. Dále si ještě můžete zvolit zda hrát či nehrát hru ve fullscreenu. Z obrázků vidíte, že grafika je poměrně detailní a hezká, avšak malinko zamrzí jen jedna hrací obrazovka.

A teď by vás možná zajímalo jak se to ovládá. Pokud jste nehráli tu hromadu adventur, které se na našem serveru nedávno objevili, vězte, že vám bude stačit jen myš a její dvě tlačítka. Jak je již z jiných her zvykem, levým tlačítkem budete měnit akce, které chcete provést a pravým tlačítkem je aktivujete. Toť vše, co je třeba k ovládání znát. Na závěr lze snad jen říci, že pokud se zrovna nudíte, tak by vám tahle hra mohla přijít docela vhod, jelikož má malou velikost a je docela zábavná. Přeji hodně štěstí při řešení tuhých zákysů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Kris | 11.03.05 v 14:23

Hey nevíte jak máme nabít tu pistoli?

127 | 22.12.03 v 10:34

Jaky je spusob vyrvani prkenka z toho blbyho okna???????

Suzy | 15.07.03 v 20:41

Diky.. ja uz to davno dohrala,nakonec jsem na to nejak prisla sama:-) ale ta sponka v tech vlasech je dost nenapadna:-) Kazdopadne diky za snahu:o)

Petr Raboch(Rabush) | 14.07.03 v 20:09

->david:to prkno pouzij na tu roletu...pak pokracuj podle toho co sem napsal Suzy

Petr Raboch(Rabush) | 14.07.03 v 20:08

->Suzy:musis vzit ty zensky z vlasu sponku,tou odemknes cervenou bednu.vemes kladivo.kladivem ulomis dalsi prkno..podivas se ven..hned zase zalezes..ted by pres prkna melo bejt svetlo.bouchnes kladivem..vemes fotak..pouzijes ho na okno...podivas se na vzniklou fotku a z ty zjistis kde je snajpr..staci jen vystrelit a THE END!!!

Suzy | 13.04.03 v 11:08

Nasla jsem navod a nedohraju to dokonce ani s tim!!! Nevim,kde vzit ten fotak.....

david | 12.04.03 v 18:49

Ja ani nevim, jak zatahnout tu roletu. Z okna jsem vyrval kus prkna a ted nevim co dal...

Suzy | 12.04.03 v 16:18

Jak se mam dostat z toho pokoje??? Zvladnu akorat tak zatahnout tu roletu.. nejak mi to nemysli.. poradte,prosim!!!:-) Dik:-)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce