recenze

Henkiller

Henkiller

Na světě je další hra, ve které zredukujeme o pár tisíc populaci našich slepiček. Od Moorhunu se příliš neliší, ale to nám ani tolik nevadí. Hlavně, když se bude střílet až z toho bude peří létat.
UPOZORNĚNÍ: V dnešní hře, příznačně nazvané Henkiller, se bude střílet velmi průraznými náboji se smrtelným účinkem na bezbranné živé tvory. Ano, je to tak, v této hře se bude zabíjet a při tom zabíjení bude nejednou peří létat, proto si pečlivě rozmyslete, jestli máte povahu na to, zamířit brokovnicí na nevinou slepičkou, podívat se jí do upřímných oček a zmáčknout spoušť, abyste ji navždy vymazali z povrchu světa.

Že na to povahu máte? (co jste to za lidi) Ale já samozřejmě také, protože Henkiller je mimochodem výjimečně zábavný a ochránci přírody nám nějakou tu nakreslenou slepičku doufám prominou. Tak hurrrá, pojďme vyvraždit několik kurníků!

Myslím, že každý z počítačových pařanů alespoň jednou zavadil myší o ikonku Moorhuhna a cvičně sestřelil pár opeřenců, proto nepokládám za nezbytné, dlouze vysvětlovat princip Hennkillera. Je opět stejný, jako to bývalo u klasiky. Na obrazovce vidíte letící slepičky, jejichž počet se nepříjemně zvyšuje a také jakýsi terčík, což je muška vaší zbraně. Cílem je sestřelit, co největší počet nosnic v časovém limitu. Toť vše, těchto pár informací vám ke štěstí a k uvržení do slepičí pekla stačí.

Na závěr se patří ještě zhodnotit technické atributy, jakými jsou grafika, zvuky a nepostradatelná hratelnost. Za prvé, hra je namalovaná vcelku pěkně, i když musím přiznat bez mučení (hned jak dáte pryč ty vidle), že kvalit Moorhuhna nedosahuje. Slepice nejsou zanimované, takže vypadají jako posunující se obrázky a při sestřelení jednoduše zmizí. Nic složitého a nic novátorského. Jak se zdá, tak není takřka žádný důvod, proč byste si měli stahovat Henkillera a nesehnat si rovnou Moorhuhna, ale není to pravda. Tato hra se také povedla a vzhledem k její malé velikosti je dobrou ukázka, jak lze udělat obstojný klon jedné věčné klasiky…kokokodák.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

snoopy | 21.11.07 v 21:06

Se svoji sikovnosti budu trefovat jenom banery :-/

Farey | 11.11.07 v 16:50

Ted na hlavnich strankach Centrumu moorhunovka se strilenim prasatek, ktere se schovavaji mezi bannery :D


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce