recenze

Dr. Goo

Dr. Goo

Chcete si zahrát pohodovou arkádu, která se tak trochu vymyká? Dnes máte možnost, protože Dr.Goo je originální až dost. Pekelně dobrý, pekelně hratelný!
Před nedávnem jsme na Freegame zveřejnili jednu dvojrozměrnou hříčku, která tak trochu bourala zažitá mínění o tom, co by měla správná arkádka mít. Nestřílelo se v ní, nešlo o sbírání všelijakých blbůstek a k dosažení konce jednotlivých levelů bylo třeba pořádně potrápit šedou kůru mozkovou. Víte o kom je řeč? Nebudu vás déle napínat, na mysli mám legendární Giddy 3 v hlavní roli se smíškem, který byl sám o sobě legrační. Taková hra se neobjevuje na světové scéně denně, a proto jsem rád, že vám můžu dnes představit jednu stejně povedenou. Dr. Goo totiž přesně takový je – originální, legrační a neskutečně pohodový!

Hrdinou hry a postavičkou, kterou ovládáte, je zelená hrouda čehosi. Tvar to má jako žába v pytli s velkýma kulatýma očima a obézními zakrnělými nožkami. Jediné dvě věci, které ovládá dokonale jsou chození, nebo spíš kolébání se z místa na místo a druhou je skákání, či snad lépe hospání, protože Dr. Goo není na první pohled příliš pohyblivé stvoření. Žádné střílení, žádné zabíjení, prostě mírumilovný pytlík srandy. Úkolem, který musí ve hře splnit je vysbírat v každém kole většinu lékarniček, přehopsat přes nepřátelské radioaktivní sudy, které se válí sem a tam a najít dvířka s cedulí EXIT. To nebude vždy tak úplně snadné, protože Dr. Goo je mimochodem také o přemyšlení. V levelech jsou teleporty, páky, které spouštějí různé mechanismy a když to pořádně nepromyslíte, tak bohužel neuspějete.

Grafika hry je výborná a k postavičce se výborně hodí. Stejně tak jásavý hlas (připomíná dětské hlásky z Wormsů), když najde opuštěnou lékárničku. Zatím jen samá slova chvály - vypadá to, že tvůrcům se záměr o kvalitní arkádku povedl dokonale, jenže jednu námitku přeci jen mám. V základní hře jsou přístupny pouze dva krátké levely, což je hříšně málo. Další jsou přístupné na domovské adrese, kde si stáhněte další. Jestli se chcete dobře pobavit, tak si DrGoo určitě zahrajte a na závěr vám ještě vyzradím jedno herní tajemství. Toto je pouze první díl Dr.Gooovské trilogie a další díly téhle pohodové arkádky u nás vyjdou co nejdříve…těšte se!

stáhnout hru
Wellard

autor
/ Wellard

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

nikol budinova | 08.04.03 v 20:00

je to dobra hra

Susan | 29.03.03 v 12:27

Taky nevim,jak stahnout dalsi casti!!! Tak nekdo poradte!!! Prosiim:-)) Diky...

Jakub | 29.03.03 v 07:43

M se to stalo taky!

Mark | 26.03.03 v 20:45

Přátelé, zajímalo by mne, jak stáhnout další části Dr.Goo. Na stránku jsem se samozřejmě dostala, ale nerozumím tomu, že po mně chtějí formát, v jakém budu stahovat, nevím vlastně, který Zip si vybrat, a když to zkusím naslepo, stále mi to hlásí Error. Co tedy? Díky


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce