recenze

Giddy 3

Giddy 3

Co to je? Bílá koule s nápadně velkýma rukama, jednoduše smíšek – Giddy. Ani adventura, ani skákačka, prostě něco mezi. Pokud vás zajímá víc, určitě čtěte dál…
Dnešní hříčku bylo opravdu těžké zařadit, protože Giddy 3 je z jedné části klasická skákačka a z té druhé klasická adventura. Jenže ani jedno víc než to druhé. Prostě něco mezi.

Hlavní postavičkou je malý, kulatý řechták Giddy s rukama jako lopaty a vtipnými narážkami na všechno. Po svých zakrnělých nožkách se pohybuje v nejrůznějších prostředích a vždy má za úkol vyřešit nějaký problém. Střílet neumí, kopat neumí, umí jen skákat a sbírat předměty, jež najde po cestě. V prvním kole, které se odehrává v zahradě s geneticky upravenými bramborami a jadernými hlavicemi v zemi, je hlavním cílem překonat obrovského červa, jež se usadil uprostřed cesty a nepustí Giddy 3 dál. Pokud budete dobře, hledat, tak v kole naleznete spoustu mincí, konzervu se sádlem a sud piva. Co s tím má společného s kosmickým červem? Přemýšlejte. Ano, přesně tak. Opilý červ, neškodný červ, řekl by Giddy 3, takže správná volba je použít na červa sud piva a čekat dokud neodolá vůni ležáku.

Víc vám o správném postupu při překonávání překážek neprozradím, ale i z tohoto vám je určitě zřejmé, že celá hra je trochu nenormální. A ono tomu tak přesně je, protože Giddy 3 je potrhlý až dost. V řešení problému nehledejte žádnou einsteinovskou logiku. To nejbláznivější je většinou nejsprávnější a nevyhrává ten nejchytřejší, ale ten, kdosnědl kýble vtipné kaše. Ve hře jsou samozřejmě také nepřátelé, které se snaží Giddymu rozčísnout pěšinku, ale všichni se dají přemetem překonat (náš borec ani jinak než pomocí salta neumí). Ve hře máte tři životy a přestože jsou všude spousty mincí, za jejich sběr vám další nepřibudou.

Grafika je mírně zastaralá, zvuky pokud se někde vyskytnou jsou příliš nevychytané. Zato monology hlavního hrdiny by vás, pokud ovládáte alespoň trochu angličtiny, měli občas rozesmát. Nakonec si ale schovávám posouzení hratelnosti, protože ta je u Giddy 3 hodně individuální. Někdo nad dnešní hrou mávne rukou se slovy „Blbost“! Myslím ale, že Giddy 3 není zas tak úplně špatnou hrou. Pokud máte rádi bláznivé věci, geneticky upravené brambory nebo jaderné hlavice v záhoně, tak vás dnešní gameska určitě pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Lukas | 14.02.04 v 23:24

Pokud zde nekomu NEJDE SPUSTIT Giddy3 at skusi zmacknout P-skok.Jinak se da nastavit klavesa jump left right kdyz se spusti Giddy3.exe -k s parametrem K.
SHANIM CHEAT na tuto hru, jelikoz me bavi, ale nejde ukladat a jsem linej to hrat znovu a znovu...DIKY LUKAS

Pája | 01.09.03 v 08:50

äHOJ, jak mu mám dát pivo ?

Lupen | 20.08.03 v 17:48

Zdar nevite nekdo jak se spousti Giddy 3, na zadnou klavesu mi to nereaguje!!!

Topino | 31.07.03 v 18:59

Tak jsem se do toho zažrala, že jsem ten návod už dokončila. Je na adrese www. sweb.cz/topino

Topino | 30.07.03 v 11:14

Protože jsem už Giddyho dohrála (teda, dalo mi to pěkně zabrat), rozhodla jsem se napsat návod. Netuším, kdy to bude hotový, ale zájemci se můžou hlásit.

lulu | 30.07.03 v 06:16

Prosim vas kdo mne muze napsat navod na hru giddy tri?A kde mam zohnat hromadu carbonu???
dik

Topino | 22.07.03 v 15:32

To MIM: hromadu carbonu musis dat na lis, co je v tom meste, nebo co to je, vlevo. Prvne se ale musis zbavit toho podivnyho chlapa.

Ja jsem se zasekla u ty zmutovany brambory. Neni tu nekdo, kdo by mi mohl poradit.

Froggy | 21.07.03 v 22:15

jestli by mi mohl nekdo poradit napiste mi na alena.korinkova@centrum.cz nebo prispejte do fora.

MiM | 13.07.03 v 21:58

Existuje crack?

MiM | 13.07.03 v 21:56

cus,nevite nekdo co s hromadou carbonu?
dik

Froggy | 27.06.03 v 18:32

Je tu nekdo kdo by mi mohl páadit s (potom se domluvime).Jestli ano napiste na kokokokokos@seznam.cz.Dekôi moc

Froggy | 26.06.03 v 18:38

Halo je tu nekdo kdo by mi mohl poradit ?

ATT | 07.04.03 v 21:27

.....TOOHLE SE JEŠTĚ DĚLÁ? Sem myslel, že ta doba je už asi 15 let pryč, ale netvrdim, že je to špatná hra, jen přispívám do diskuse :) Diky, že vim, jak to spustit :)))

jirka | 22.03.03 v 12:39

je fakt super

Ondřej Pohorský | 21.03.03 v 20:32

Rozbalíš a spustíš soubor Giddy3.exe. Pokud ti hned nenaskočí hra, ale dosácké okno, tak zmáčkni MEZERNÍK. Taky jsem s tím měl problémy a na nic jiného než na mezerník mně to nereagovalo.
Hodně štěstí!!!

Jakub | 21.03.03 v 18:15

Ahoj lidi! Nevíte jak se Giddy3 spousti? (Ja to nevim!)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce