recenze

Polda 3: Karty

Polda 3: Karty

Pobavili vás mezihry Čára a Ponorka, které patří do sady her Polda 3? Dnes tu pro vás mám další mezihru s podobně jednoduchým názvem – karty. Nejde vše o běžné karty, hrát budeme sice prší, ale pokud přijdete o všechny peníze, přijde na řadu vaše oblečení :)
Čím by mohly zabavit karty? Dnes už asi ničím, ale když se do nich přidá trochu erotiky, tak je to hned o něčem jiném. :) Zima Software má na svědomí skvělou adventuru Polda, která se dočkala už několika dílů, ale i meziher. Na Freegame jsme měli zatím jen jednu - Polda 3: Ponorka, nyní jsou tu dvě.

Jak už bylo řečeno, čím by dnes mohli zabavit karty, jmenovitě klasická hra prší. Když to tak vezmu, tak asi ničím. Jde sice o jednoduchou záležitost, ale až příliš obyčejnou, kterou můžeme najít v tisíce jiných podobách a stejně nás příliš nepobaví. Zima Software však do této hry přidala již zmoňovaný prvek – erotiku. Sice ne něco více erotického, ale aspoň něco. :)

Pusťme se tedy do hry. Hlavním hrdinou je samozřejmě již známý policista Pankrác. Ten asi moc mužů nezaujme, pokud se svlékne, ale ženy si přijdou na své. ;) Nás bude více zajímat ta pěkná protihráčka a hlavně to, co skrývá. ;) O co ve hře vlastně jde? To je ale stupidní otázka. Sám si tak říkám, jak jsem na ní vůbec našel, ale bůh ví, kdo tento článek čte. :) Ne, samozřejmě nebudu popisovat prší, to by hodně klesla úroveň této recenze. Popíšu jen vyšší princip – pokud prohrajete, přejdete o peníze, pokud nemáte peníze, přijdete o něco z vašeho ošacení. Vše platí samozřejmě i naopak, takže máte rozhodně důvod se snažit. ;) Peníze jdou dolu podle toho, kolik zbylo karet tomu, kdo prohrál, takže nic nového.

Co mě na hře však nejvíce zaujalo, je mimo velmi pěkné slečny originální humor. Po líznutí, či vyložení karty se vždy jeden z hráčů ozve. Při hře tedy slyšíte proslovy jako: koule, tu taky mám, lížu apod. To hru opravdu zpestřuje.

Mezihry se hochům ze Zima Software daří. Jen tak dál pánové. ;) 5.2 MB za skvělou humornou hru je málo, takže neváhejte a stahujte. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

fdgfgd | 16.04.08 v 15:51

dobrá hra super


galerie