recenze

Tank Wars On-line

Tank Wars On-line

Na víkend se vždy hodí nějaká on-line pecka. Pokud jste právě dostali chuť si nějakou zahrát, tak rozhodně vyzkoušejte Tank Wars!
V mládí jsme si každý našel svou oblíbenou hračku. Někdo měl rád auta, vojáky, někdy si dokonce hrál i s Barbie (samozřejmě nemám namysli jakékoliv perverzní hrátky. ;) ale každý správný kluk někdy šáhnul po zbraněmi nabitém tanku. Tento úvod již naznačil, že se dnes tak trochu vrátíme do dětských let, kdy jsme celý den proseděli u hraček.

Tank Wars by asi nemohl hrát každý, neboť představa, jak devítileté dítě sedí za počítačem a paří nějakou on-lineovku, je ve většině případech nemožná. Projděme si teď hru od začátku. Po spuštění se dostanete do ryze on-lineového menu. Jako u většiny her máte na výběr, jestli se připojíte do nějaké hry nebo založíte vlastní. V případě Tank Wars je ale vždy nutné se předem s někým domluvit, abyste ve hře nečekali, jestli se k vám někdo náhodou nepřipojí. Bohužel vás musím zklamat, ale nikdo se k vám připojovat nebude. Takže než něco založíte, náležitě se předtím domluvte. Domluvu tedy máme za sebou. Teď si budeme volit typ hry.

Na výběr máte ze čtyř typů hry – all vs. all – k tomu není co dodat; team vs. team – tady myslím, že také není co dodat; bomb the base – také se dá odvodit z názvu, ale není to taková klasika jako předešlé typy, takže k tomu radši napíšu, že jde o zničení nepřátelské základny; no a poslední také celkem známý – capture the flag. Po vybrání následuje další volba – výběr mapy. Celkem si můžete vybrat z třinácti map (u každí máte stručný popis – povrch, velikost, …). Nejoblíbenější budou asi ty, ve kterých je připraveno několik chytrých překážek – kanystry s benzínem apod. Po spuštění mapy se dostanete před výběr vašeho vozidla.

Většinou jde o jakési druhy tanků, kde má samozřejmě každý jiné zbraně a přednosti – rychlost, akceleraci atd. Grafika hry je povedená, zvukové efekty ke hře sedí a hratelnost je v případě on-line hry naprosto jasná. ;) Jen tak se nudit nebudete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

MIkkz | 28.01.05 v 13:12

Neznate nekdo heslo na naky server ???

LordCarnak | 24.02.03 v 10:03

Ma cenu si to stahovat??

Blister | 20.02.03 v 15:01

V menu si vyber hru, do které se chceš připojit a dej join. Většinou je to ale na heslo, tak nevím, zda to půjde...

shimra | 15.02.03 v 22:33

me to tedy nejde ani spustit :-(

mendour | 15.02.03 v 20:05

Nevite nekdo jak se da dostat spolecne do hry? Zousime se tam dostat ale nejde to.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce