recenze

Die Rache der Moorhühner

Die Rache der Moorhühner

Slepice vrací úder. Tak by se dal s jistou nadsázkou nazvat tato hra, která vás vnese do světa rozzlobených slepic, do kterých se pořád někdo strefuje! Pojďte těm „lovcům“ nakálet na hlavy!
Většině loveckých her následuje nějaká parodie, která obrací role. Z komerční sféry stačí vzpomenout na hru Deer Hunter a Deer Avanger. Bylo jen otázkou času, kdy tato parodie čeká i velmi populární Moorhuhn. Ten den nadešel a my tak možnost, pokálet všem hlavy! Ovšem pozor, vše má také svá pravidla! Ve hře Die Rache der Moorhühner si tedy za svou vezmete roli slepice, která se nebývale vysoko vznese nad krajinu, která je plná myslivců, zvířat a obyčejných lidí.

Vaším úkolem samozřejmě bude kálet pouze na ony myslivce, za což dostanete adekvátní počet bodů. Za pokálení zvířete nebo obyčejného člověka vám budou naopak body strženy. Vše je viděno z ptačí perspektivy a na ovládání vám bude stačit myš. Abych toto ovládání více osvětlil, ukazatel myši za sebou táhne zaměřovací kroužek. Pokud se ukazatel změní na ruku (což znamená, že je pod vámi eventuální terč), můžete spustit kanonádu. Pokud se správně strefíte, myslivec zmizí. Jen si ale nemyslete, že ti muži v zeleném jsou hlupáci. Jakmile nad sebou cítí rozzlostněnou slepici, dají se srabsky na útěk! Na celou hru máte 60 sekund, takže žádné plýtvání časem nepřipadá v úvahu, musíte se velmi, velmi snažit, pokud se chcete opravdu pomstít!

Za co musím autory jednoznačně pochválit, je technické zpracování. Zvláště pak grafika, která je skutečně podle mých představ, jak by měla grafika potenciální kvalitní hra mít. Celá krajina je vyvedena se smyslem pro detail, velmi dobře vidíte, jak myslivci drží pušky apod. A skutečně ryze lesní idylku doplňuje zpěv ptáčků…No, lesní idylka, představa, že jdete po lese a najednou vás pokálí letící slepice je dost zajímavá. Nicméně, konstatovat mi nezbývá, než že tahle hra patří k těm velmi povedeným, které nebudou hledat hráče těžko. Zvláště proto, že není nijak těžce pochopitelná a slibuje dobrou zábavu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce