recenze

Stick Soldiers 2

Stick Soldiers 2

Akce, akce a zase jenom akce. Tak by se dala stručně popsat tato akční pařba, v níž jediným úkolem je najít, zaměřit a zneškodnit. Troufáte si tedy na tento nelehký úkol?
Začal nám nový měsíc a každý z vás má určitě chuť dát si hned ze začátku nějakou akční střílečku. Jste na správném místě a určitě budete za chvíli stahovat i správnou hru. ;) Stick Soldiers 2 je hodně akční, díky prvkům ze hry Max Payne. Ano čtete správně, Max Payne.

Teď se zamyslete a zkuste si odvodit, co si hra Stick Soldiers 2 vypůjčila od Maxe Payna. No samozřejmě jde o „Bulett Time“, funkci díky které se Max Payne proslavil. No věřím, že teď už ani nečtete a stahujete, ale ti co čtou dále se aspoň dozví, jak je to s hrou dále. Hra začíná bez menu, takže se po spuštění dostanete přímo do bitevního pole. Se základní zbraní budete čelit spoustě nepřátelům, ale díky bohu jde o deathmatch, takže všichni nepůjdou po vás. ;) Než se zorientujete, tak párkrát padnete, ale ti ostřílenější akční pařani se hned přesunou k nějaké zbrani a pustí se do střelby. Zbraní je tu několik. Určitě si ale oblíbíte Grenade Launcher, se kterým stačí postavit se někam nahoru a posílat dolu další a další granáty. Na vašem kontě pak rychle přibude několik fragů. K zahození ale určitě není ani Sniper Gun se kterou zase stačí přesně mířit a po jednom zásahu do hlavy je vše vyřešeno. ;)

Rychlost hry je slušná, takže pokud budete jen tak koukat kolem, někdo vás sestřelí. Tak je to ale ve většině podobných her, takže se snad ani nenajde někdo, kdo by čekal, až do něj soupeř nasype pár kulek. ;) Zatím však ale hrajeme bez „Bulett Time“, což po chvíli omrzí, ale po stisknutí F6 si zavzpomínáte na Maxe Payna. Dostanete se totiž do zpomaleného světa, kde už se najde čas na přemýšlení a na zaměřování nepřátel. Zvuk se hned přizpůsobí a rázem je to jiná hra. Někomu se to může zdát pomalé, ale kdo hrál Maxe Payna, ten si přijde si na své. ;) Hra je časově omezena, takže po chvíli se obrazovka začne pomalu zatemňovat, až úplně z černá. V té chvíli přichází konec hry, kdy se budou sčítat fragy.

Autory hry musím rozhodně pochválit za hratelnost, zvuky, zbraně a hlavně „Bulett Time“, ale mrzí mě, že tak odbili grafiku. Ta je bohužel bídná. Při režimu „Bulett Time“ jsou po sestřelení vidět části těla nebo krev, ale celková grafika je mizerná. Hráče ovládáte šipkami, střílíte mezerníkem, skáčete klávesou Alt, zbraně přepínáte klávesami M a N a „Bulett Time“ spustíte klávesou F6. Ještě malé upozornění – když ustřelíte nepříteli hlavu, tak se nelekejte, když po vás půjde dál. Sice po chvíli padne, ale i bez hlavy se do vás trefí. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

cichlasoma | 27.08.06 v 13:43

K lítání stačí sebrat palivo a zmáčknout 0 na numericky klavesnici.
Spousta modu na je na ty jejich strance www.whitespaceunlimited.com
Docela by me zajimalo, jestli to recenzent s tou "odflaklou" grafikou mysli vazne...

Tomik | 27.02.06 v 19:56

hele nevíte tu někdo jak se spouští jetpack abych moch lítat???

iXtiN | 22.02.06 v 14:23

Neviete niekto nejaky mod na multiplayer?
Chcel by som to zahtat lan. ked niekto nieco vie piste na ixtin@post.sk

Duke | 05.12.05 v 19:16

je to good ale je hra Blue Fury je hodne podobna barevny hlavne v modry a je taky good

Croden | 17.03.05 v 15:14

Kdyz ti to nejde tak mas hold smulu!!! Mne to jde aje to super...

Petr | 27.02.05 v 16:18

Zkus si přepnout do 32bitové hloubky ;-)

Piter | 21.08.04 v 22:27

Vsak pomozte niekto!!!! Uz neviem co urobit aby mi to slo... To nikto mi tu nevie poradit alobo co!!!

Piter | 17.08.04 v 18:26

POMOOC!!! Ako to spustit??? Zapnem to a da mi iba bilu obrazovku, ale pocujem strelbu. Takze mi ide hra, lenze ju nevidim...

kuba | 08.06.03 v 10:48

nemuzu to spustit...hlasi mi to, ze nebyla nalezena dyn.knihovna D3D8.dll Nevite,co s tim?!? Kdyztak napiste na mejl kuba.suchy@post.cz...Dik

Štěpán Broukal | 25.02.03 v 19:48

husta chytlava parbicka, ktera nema konkurenci a ani jednu chybu.

Mortal Flesh | 10.02.03 v 19:57

A navíc se mi zdá, že je tam dost málo kol na výběr a navíc jsem zatím nepřišel na to jak je upravit nebo udělat nové. PS:Nevíte náhodou kde se dají stáhnout nějaké nové??? Jestli jo tak mi napišt na Mortal_Flesh@seznam.cz

Mortal Flesh | 10.02.03 v 19:54

V jedničce to šlo lehce, ale ve dvojce toho na upravení moc není. Jestli se pletu rád bych věděl kde se toho dá upravit víc.

Duke Nick | 08.02.03 v 13:35

Víte, že v "jedničce" můžete soubory BMP upravovat? Třeba překreslit panáčky atd. Jestli to de ve "dvojce" se dovim, až to stáhnu :)

Michal | 06.02.03 v 22:16

Fakt pecka

Honza J. | 01.02.03 v 17:29

Mam jednicku a docela me bavila, ale dvojka podle screenshotu a popisu je fakt dost dobra

Miroslav Goll | 01.02.03 v 14:47

vubec to NEJDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce