recenze

Crossbow Commander

Crossbow Commander

Pokud máte rádi akční hry u kterých se skvěle odreagujete, tak jste našli jednu, která je malá s pěknou grafikou a navíc velmi hratelná. Pokud vás to zajímá, čtěte dále.
Dnes tu pro vás mám další reklamní akční hříčku s názvem Crossbow Commander, která má prezentovat všem známý Strongold s podtitulem Crusader. Možná si pamatujete přdchozí díl této freewarovky, prezentující první díl komerčního titulu. Šlo o velmi zábavný Castle Attack.

Oč jde v druhém dílu? Je to celkem prosté. Na začátku každé úrovně máte tři muže s kušemi a těmi by jste měli zlikvidovat nepřátele. Střílíte mezerníkem a myší pohybujete s panďulákem. Aby vám to likvidování autoři trošku ulehčili je před právě vybranou postavou červená čára, která vám ukazuje jak daleko dostřelíte. Tato věc se opravdu hodí, protože může zasáhnou nepřítele pak se stáhnout než přebijete a nepřítel vystřelí a pak ho opět zaměřit. Tato technika je velmi výhodná, jelikož za muže, které vám po kole zbudou dostáváte bodový bonus.

Když se podíváte kolem po obrázcích, tak zjistíte, že grafika je poměrně ucházející. Zvuky jsou na tom podobně. Bohužel našel jsem ze i pár chybek. Autoři tuto hru udělali ve Flashi a asi se přepočítali, takže můžete vašeho muže dát za černý okraj okolo bojiště. To by tak nevadilo, kdyby jste ho pak mohli vrátit zpět, což už nejde. Pokud vám tedy zastřelý všechny panďuláky mimo tohoto, můžete hru restartovat a začít od znova. Tento nedostatek však plně srovnává malá velikost souboru. Přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kingoftheworld | 13.05.07 v 19:41

Doporucuju stahnout... skvela hra k pobaveni, dost me prekvapila hodnotil bych tak na 75%

josef matuska | 08.04.04 v 14:05

Opravdu ta hra stojí za .......JACK


galerie