recenze

Becher Joe

Becher Joe

Na divokém západě se objevil nový hrdina, jenž přijel až z Karlových Varů, aby tu udělal pořádek. V cestě mu však stojí spousta nepřátel. Zkuste se vžít do jeho role! Vaše případné váhání vám možná ulehčí zanedbatelná velikost archívu.
V jedné americké prodejně se vyskytli menší problémy s jednou velmi oblíbenou lihovinou. Šerifové si nevědí rady, neboť nemají takové zkušenosti jako jeden hrdina z Čech. Je jím Joe, Becher Joe… Američtí šerifové ho rychle kontaktují, takže se okamžitě vydává na dlouho cestu z Karlových Varů až do Ameriky. Po tom co dorazí se hned pouští do práce. Hlavním a jediným úkolem hry je postřílet nepřátelé, kteří se skrývají na střechách, oknech a v hospodách. Vaší jedinou zbraní je brokovnice, ve které samozřejmě někdy dojdou náboje. Ty získáte sebráním a vložením do zbraně, což chvilku trvá, takže je třeba si vše dobře načasovat.

Když tak neuděláte a budete sebírat náboje, když kolem vás bude lítat plno kulek, tak zčervená obrazovka a to znamená, že jste přišli o část životů, které symbolizuje láhev Becherovky :) Zaměřování na nepřátelé není zrovna jednoduché, potom co myší změníte směr pohybu zaměřovače, ještě dojíždí do minulého směru. To vás zpomalí a můžete dostat pár kulek. Hra má celkem tři kola, což je průměrná délka. V poslední kole změříte síly s hlavním nepřítelem – Donem Chuanem Chancezem. Grafika je povedená, což bývá u Flashových her zvykem. Zvukový doprovod je ryze westernovský, takže se budete cítit opravdu jak na divokém západě ;) Hodnocení potvrzuje fakt, že se Becher Joe umísti mezi prvními deseti v letošní Becherovka Game.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

jirka a honza | 10.04.03 v 10:17

nevim


galerie