recenze

Deadly Impact

Deadly Impact

První hra nově vzniklého teamu Reload Games není rozhodně špatný počin, jde sice o jednoduchou střílečku, ale co si přát více v několika volných minutách, kdy se chcete pouze uvolnit? Podrobnosti ale až v naší recenzi...
Podle slov autora, Apofise, tahle hra vznikla během několika málo hodin po tom, co zhlédl film Drtivý Dopad. Zřejmě to je velmi inspirativní film. Každopádně, na světě je další freewarovka. A mohl bych rovnou přidat, že na světě je další freewarovka, ve které bude vaším úkolem zachránit matičku Zemi před zkázou.

Tuto zkázu bude tentokrát představovat potencionálně skutečně „drtivý dopad“ meteorů, jejichž cílem Země bezpochyby je. Takže, ve stručnosti řečeno, zabraňte meteorům, aby se z nich staly meteority. Musíte v tom bránit všem, ale pokud vám uletí byť jen jeden, hra okamžitě končí, protože, jak se píše v informacích o hře, bude na Zemi Slunce zahaleno prachem na několik let, což samozřejmě vyvolá zkázu všech civilizací. Zlá představa. Proto budete muset těm meteorům v dopadu skutečně bránit. A to jak? Jak jinak, než že je sestřelíte. Oněch meteorů se na vás bude valit velká spousta, nepočítejte s nějakým hlemýždím tempem. Navíc se hra poměrně razantně zrychluje, takže nuda určitě nehrozí. Zajímalo by mne, zdali lze hru dohrát úspěšně, tj. dosáhnout chvíle, kdy jste oslavováni jako zachránci světa. Mně se to tedy nikdy nepodařilo.Bohužel, co vám možná také reálně hrozí, je stereotypnost. Hry tohoto typu, tedy hry typu Moorhuhn a podobné „Zastřel si svého…“ se stereotypnosti prostě nevyhnou, což už je jim souzeno jejich koncepcí. Marno platné, ale autor sám Deadly Impact označuje jako oddychovou, takže se nepočítá s tím, že byste ji chtěli ubíjet celé večery. Musím se také zmínit o zpracováni, které je velmi pěkné.

Ano, grafika je 2D, tak, jak jsme měli možnost vidět například u jedné z předcházejících her od Apofise, Galactics, ale tato grafika je zpracována celkem dobře, drží si svou kvalitu. O hudební doprovod je také postaráno v dobrém provedení, takže po této technické stránce nic nevytýkám.Takže, pokud máte zájem odreagovat se od „velkých“ her, je Deadly Impact jasná volba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

taner tansu | 13.12.02 v 15:08

fikirtepe yazıcılar sk n63

Kozel | 11.12.02 v 12:16

e-mail neřeknu


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce