recenze

DeLuxe Snake

DeLuxe Snake

Ssssssnake - legendární počin - v úžasném provedení. Vynikající koktejl hratelnosti a perfektní grafiky. Co na to říct? Nečekejte a stahujte. Plazí se rychle...
Snake - hra, kterou zná jistě každý a jejíž kořeny budeme už jen těžko hledat je opět tady v provedení, které vyráží dech. Přiznám se vám bez mučení (hned jak dáte pryč ty vidle), že lepší remake klasické „žížalky“, než je tento, jsem jakživ neviděl. Nepřeháním. Ta směs originality, neotřelých nápadů a vylepšení s přímo sžíravou hratelností, která je namíchaná v této hře se objeví jednou za čas.

Dlouhý čas. Hned na první pohled zaujme skvělá grafika (na Snaka rozhodně) a spousta herních módů. Nejenže můžete sbírat kuličky, jako tomu bylo u všech jiných verzí, ale můžete sbírat peníze, za které si koupíte zkrácení svého „ocásku“, bombičky s kterými odpálíte nahromaděné zdi, houbičky, které vám pořádně zamotají hlavu, otočné hvězdičky, které změní směr vašeho pohybu, pozlátka, dárečky, bonbónky, žabičky….a nespočet dalších. Ještě se jednou vrátím k těm módům, protože způsobů her, kterých si můžete navolit je skutečně spousta. K samozřejmosti patří zvolení rychlosti hada. Jako další „nádstavby“ přidaly tvůrci výběr velikosti „výběhu“, volbu barevnosti pozadí, či průchodnosti okrajů obrazovky. Dotaženo k dokonalosti řekl bych.

Jednoduše klasika oděná do neopakovatelného hávu. Originalita vyzařuje z každého bajtu hry a myslím, že pokud patříte k fandům dobrých pařbiček, nebo si jen chcete příjemně zkrátit dlouhou chvíli tak by vám Snake DeLuxe rozhodně neměl jen tak prosvištět mezi prsty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Dušan | 01.12.02 v 22:06

Fakt jednoduchá odreagovačka s trochou pozornosti. Doporučuji pokud někdo nechce hrát celý den.


galerie