recenze

Star Gladiators II

Star Gladiators II

Multiplayerovka, která se sama do hlubin opomíjení strhuje svým nepěkným zpracováním. Škoda, že při tvorbě tohoto nápadu si autor neuvědomil, v jaké žijeme době.
Hra Star Gladiators II je hrou pro dva hráče, kteří hrají na jedno jediném počítači. Vše se odehrává na jedné herní obrazovce, která se celá vejde na váš monitor, takže pokud jste se lekli, že splitscreen není pro vás to pravé ořechové, lekli jste se špatně.

Přijdou horší věci, přátelé…Ale zpět. Každý z hráčů ovládá jednu raketu a na výběr máte ze skutečně velkého množství, takže každý, kdo má rád DOSovské barvičky, bude naprosto nadšen, protože těmi rakety opravdu jen září! A pak konečně spustíte hru….Obrazovka se vám rozdělí na několik částí, z nichž pro vás nejdůležitější bude herní okno, ve kterém se vše odehrává. Obrovskou rychlostí v něm plyne cosi, co má asi připomínat vesmír, sem tam se v této obrazovce objeví nějaký upgrade, a hlavně vaše dvě raketky. Krátké napětí, kdy na vás svítí nápis Ready a pak to vypukne. Boj. Létáte zběsile létáte po poli a sbíráte ony upgrady, které vám třeba zlepší odolnost proti soupeřovým střelám, zvětší účinek vašich střel apod., a samozřejmě se vyhýbáte dotěrným střelám kolegy, který sedí vedle vás. Toto samo o sobě vůbec nezní špatně. Ovšem to žalostné technické zpracování. Oko hráčovo pláče. Neodpírám téhle hře zábavnost, ale copak by vše nebylo lepší, kdyby autoři použili alespoň o něco lepší grafiku, než starou DOSovskou? Právě do Star Gladiators II by se určitě hodila grafika s mnoha speciálními efekty.

Škoda, můžeme si nechat jen zdát. A opět, i Star Gladiators, rozšiřuje řady her, jejichž autoři stále nepochopili, že zvuk je normální součást her a to i těch free! Právě technické zpracování je ale jedním ze styčných bodů miltiplayerových her. Já vím, jejich zábavnost leccos překryje, ale na výběr už máme z velkého množství her, tak proč si vybírat ty horší?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Vojtech Hakl | 26.02.04 v 13:31

Hru spustim,ale nejde mi bojovat,protoze hra se mi okamzite nacte znovu do hlavni nabidky,proto vas prosim o pomoc a cekam na vasi odpoved na muj e-mail. dekuji


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce