recenze

Ablaze

Ablaze

Bomberman je mrtev, at žije Ablaze! Dokonalý multiplayer, ať již na jednom počítači či po internetu. Skvělá grafika a dokonalá hratelnost. Výtečný singleplayer. Berte všemi deseti! Více prozradí ale až naše recenze...
Některé hry jsou zkrátka tak dobré a nadčasové, že se je vyplatí předělávat a vylepšovat ještě dlouho poté, co u ostatních vrstevnic dávno uplynul jejich čas a navždy zmizí z pamětí lidí i počítačů. Jednou z takových stálic je nepochybně Bomberman, týpek - pyrotechnik, který prochází stále složitější labyrinty, vyhazuje do vzduchu slabší zdivo, sbírá různá vylepšení a kosí vše, co se v bludištích hýbe.

Tento princip je zdá se stále zábavný, a tak jej spousta tvůrců přejala se vším všudy a aby to zase nebylo tak ubohé vykrádání cizích nápadů, přidávají své trošky do mlýna. A Ablaze je také taková trošku inovativní verze. Hra nabízí někdy velmi žádoucí Multiplayer a pro ty, kteří by si radějí nejdříve vyzkoušeli, co je vlastně čeká, zde máme také tréninkové mise. Vřele doporučuji otestovat. Na rozdíl od těch původních vykopávek zde máte k dispozici více vylepšení, pak poněkud záludné otazníky, u nichž nikdy nevíte, jesli si vezmete něco, co vám pomůže nebo naopak uškodí. Za povšímnutí rozhodně stojí inteligence nepřátel, kteří jsou chytřejší, než by se na první pohled mohlo zdát.

Kdykoli jsou v nebezpečí, schovávají se za roh a čekají, až všechny bomby vybuchnou a pak teprve opouštějí své úkryty. Grafika u takových her už zřejmě o moc víc vylepšit nepůjde a hudba, ta je fakt dobrá! Tak na co ještě čekáte? Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Kuba | 18.11.09 v 09:58

prosím poradí mi někdo má ta hra mít direkt 8nebo9 mě to na novějším pc nejde ale na staršim jo ale zase se to seká tak nevim...prosím o radu na meil díky.

anxietytobrain | 29.11.08 v 06:35

<a href=http://www.freewebs.com/xanax2mg/>Where Can i get xanax online? 2 MG for less than 3.5 a bar</a>. Just i'm looking a brand xanax, but i will be satisfied and with generic alprazolam.

kkk | 14.06.07 v 13:30

hraje to někdo na netu,když tam je ten multiplayer?moje ICQ 425474501

Peppinno | 11.07.03 v 17:04

Kdyby se někomu podařilo vylepšit chodbičky nějakými "zajímavostmi", tak to nemá chybu.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce