recenze

Paska

Paska

Huráááááá za špínou. Jaké je to být čističem kanalizačního potrubí? Tahle německá pařbička vám to dokonale předvede. A nezapomeňte si gumové rukavice a holínky. Budete je potřebovat.
Paska je důkazem toho, že fantazii tvůrců počítačových her se skutečně meze nekladou. Byly tu už simulátory letadel, aut, tanků, hadů a bůhvíčeho ještě, ale oproti tomu, co vytvořila vtipná německá partička programátorů působí vše poněkud přisedle. Nápad čističe septiků je originalitka sama o sobě.

A v provedením, které se podařilo vytvořit ještě k tomu ďábelsky zábavná. No, přejdu rovnou ke hře. Takže jednoho dne vás, zasloužilého fekálníka, z nenápadného městečka zavolají, abyste přijel trochu ulevit jejich zanesenému potrubí. Vy samozřejmě nenecháte naléhavé volání bez povšimnutí a neváháte ani chvíli. Vklouznete do holin, oblečete rukavice, osvěžíte si dech a v pracovním zápalu nasednete do proslulého povozu městských služeb. Hurrrá na kanály… Přijedete přesně nad víko kanálu a poprvé zapustíte hadici. Teprve v ten moment zjistíte do čeho jste se to vlastně „namočili“. Kanalizační soustava tohohle „Výkalova“ je tak neskutečně spletitá a přeplněná, že vycucat všechnu špínu do útrob vozu není úkol zrovna snadný. S hadicí (která má naštěstí stálý tah) můžete jezdit všemi směry a sbíráte a sbíráte vše, co vám do cesty připlouvá. Budete se divit, co všechno se v těch trubkách najde. Tak jezdíte bludištěm a snažíte se dosáhnout absolutní čistoty (s vůní citrónu), abyste přešli do ještě „zadělanějšího“ dalšího kola. Naštěstí je to ale víc než zábavné. Na každé kolo máte časový limit, ten je ale tak přemrštěný, že ho jen těžko přesáhnete. A aby to nebylo úplně jednoduché tak vám vaši záslužnou činnost občas hatí všemožní obyvatelé septiků.

Sem tam k vaší hadici odkudsi vyběhne potkan nebo krtek, kteří mají velmi ostré zuby. Couvat hadicí pomocí šipek nelze, takže jediný způsob jak se těmhle potvůrkám vyhnout je, pomocí prvého Ctrl, vytáhnou ji zpět nahoru. A shrnutí? Grafika i když není zdaleka trojrozměrná je vskutku vyvedená a k ozvučení nemám také žádných námitek. Fekálníci – jen tak dál.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce