recenze

Moulins

Moulins

Úplně nová logická hra v krásném grafickém kabátu. Máte chuť na náročnou pařbu, která vyžaduje kapku logického myšlení a hbytosti? Vydáte se svým svěřencem Moulinem za dobrodružstvím? Doporučujeme.
Na Freegame.cz už jste měli třikrát šanci vyzkoušet si hry z dílny Petra Vadlejcha (Apofis). Jistě si dobře pamatujete na hru Galactics a vámi velmi vysoko oceněný The Target.

Apofis se ale vaším příznivým hodnocením rozhodně nedal ukolébat a dal si úkol - vytvořit hru, která bude lepší než všechny jeho prozatimní. Tak se zrodil nápad na hru Moulins. První, co na nás na hrách většinou upoutá, ať se nám to líbí nebo ne, je grafika. To si samozřejmě uvědomuje i Apofis, a proto Moulins vybavil kompletně roztomilou 3D grafikou. Možná, že vás napadá, co to ten Moulin vlastně je - a když jsem u té grafiky, hned vám to povím. Moulin je hlavní hrdina hry, kterého budete samozřejmě ovládat. Je to vlastně taková veselá zelená kulička pohybující se na žlutém polštáři.A co je více než jasné, putování právě tohoto tvorečka bude náplní celé hry. A toto putování má jediný cíl, jak jinak, zachránit svět. To je ale otázka až poslední mise, kdy budete muset získat tajemný Krystal života. O samotné hře autor prozradil asi toliko, že budete procházet rozličnými světy, jako třeba Peklem nebo Pouští a v každém ze světů musíte sebrat zlatou minci, která vám otevře vrata do další úrovně. A právě cesta ke zlaté minci bude plná logických hříček a zapeklitostí.

Jestli si ale nyní myslíte, jak budete trávit hodiny nad vymýšlením nejvhodnější strategie a rozptylováním se nad krásami grafiky, tak se šeredně mýlíte, protože každá úroveň bude limitována i časově. A to pouhými 99 vteřinami. Dokonce na celou hru máte pouze 5 životů, takže na poprvé hru jen tak nedáte. No, zkuste, nebudete litovat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

qwert | 12.06.03 v 19:49

Co si o sobě myslíte? Že ste drsný, když sem dáte špatnou hru? Nechutnou smradlavou sračku, která se bez povšimnutí kohokoli válí vedle chcíplý psí mrtvoly, kterej jí vysral? A JEŠTĚ K TOMU SOU TY VAŠE PLESNIVÝ PAZNECHTY NAPSAT K NÍ 93%?!!! To je nechutný! Kdo to hodnotil, ten by se nad sebou měl pekelně zamyslet, protože je to jedna z nejhorších her na tomhle webu a hrozně tu smrdí!!!!

sgames | 25.11.02 v 23:33

no to je fakt .... ja vim sam jak je tezke naprogramovat hru !! nerikam,ze by me nectvalo ze moulins ma vetsi hodnoceni nez eXtreme Race na kterem pracovalo 6 libi po 3 mesice ... ale co nadelate ....

Hynek Žalčík | 25.11.02 v 20:47

Takze. Rad bych aby bylo jasno. ZADNA protekce na FreeGame neni, nebyla a nebude. Nevidim jediny duvod. Pokud se redaktorovi hra libila, pro ji nedat vysoke hodnoceni? Je to SUBJEKTIVNI nazor redaktora. Vas nazor, a vase hodnocenije samozrejme take dulezite, a proto tu mame VEREJNE hodnoceni a tyto DISKUZE.

Vidim, ze nekomu se hra nelibi, a je fajn, ze to sem napise. Autor se pouci, a priste vam uchysta hru, ktera jiz bude bez chyby, ktera vam vadila.

Ja sam jsem, jako SEFREDAKTOR zde take vyjadril. Napsal jsem, jake hodnoceni bych dal ja. Myslim, ze sefredaktor ma docela vysoky vliv na projekt, potazmo redaktory, a take nejvesi "nachylnost" nekoho zvyhodnit. Vidite, neudelal jsem to, a dal jsem mensi hodnoceni, navic upozornil na chyby. Myslim, ze je to naprosto fer a korektni chovani, nechapu, co ti na tom Tomasi vadi.

Dalsi veci je reklama. Sgames a Apofis jsou dve skupiny ktere programuji hry za podpory FreeGame.cz. Nechci, aby byl nekdo zvyhodnovan, a to ani v pripade, ze treba programuje lepsi hry nebo podobne. Vsichni maji od nas STEJNOU podporu, a reklamy se STRIDAJI. A take BUDOU. Mam v umyslu jeste rozsirit teamy po nasi zastitou, uz se nam nekolik programatoru ozvalo. Jejich hry budu propagovat stejne, jako tyto.

Doufam, ze svuj nazor zmenis, jelikoz to co jsem napsal je fakt.
Ale diky za nazor.

Apofis | 25.11.02 v 16:46

Tak všem děkuji za povzbudivé vzkazy;)) Zaprvé, žádnou protekci při hodnocení (tedy alespoň co já vím) jsem nevyužil. Taky se trochu divím tak vysokému hodnocení, neříkám, že Moulins je naprosto skvělá hra...byl to můj první pokus v nové grafice a zřejmě se hra zdá někomu příliš lehká nebo nudná.
Za druhé, SGAMES je mnohem zkušenější a je jich v týmu více. Já jsem v týmu sám kromě zvukaře a navíc taky nemám takové znalosti (i když oba programumeme v jiných jazycích, takže to nemohu posoudit). Zatřetí, bylo více než jisté, že je pouze otázkou času, kdy se reklama na Moulins vytratí a nahradí ji reklama na hru od SGAMES. Já jim to přeju, jsme přátelé. Ale přeci jen tady v diskuzi vidím, že kritizovat umí každý a ten, komu se Moulins líbí, se to sem asi stydí napsat. A zvlášť od lidí, kteří sami programují a vědí jaké to je, je to celkem nefér...

Tomáš | 23.11.02 v 22:02

no tak jsem koukl na gigantickou reklamu na moulins a rikam si ze to zkusim .... no to jsem si dal ... nic ve zlem,taky programuju hry tak trochu ale TODLENS ZE MA 93 % ??? jste normalni?je fakt poznat,ze kdyz ma nekdo styky tak vyhrava na cele kolo .... vim ze na freegame ma hosting SGAMES a APOFIS ... tim padem nechapu,proc ma reklamu vsude jen ten blbej apofis kdyz sgames je podle mne opravdu qualitni a perspektivni freeware firma .... vzdyt jejich eXtreme race je naproste maso !!! tomu bych dal tech 93% a moulins tak 80% ... je tady fakt hrozne protekce !!! blby team ma reklamu asi protoze ma styky a good team nedostane ani podporu u tak guud hry !! FUJ !!

Hynek Žalčík | 16.11.02 v 11:28

Vcera jsem mluvil s autorem, ono jde o to, ze to blbne na OS Windows 98. Na XP to jede bez problemu.

Boris | 15.11.02 v 16:49

Ahoj. No teda já jsem zkoušel procházet zdí a nejde mi to...jinak Moulins je skvělá hra.

Hynek Žalčík | 14.11.02 v 19:42

Ja osobne bych dal tez nizsi, neco kolem 65-75 %, ale to pouze za chyby, ktere ve hre jsou. Hru jsem vyhral tak, ze jsem chodil skrze steny ;)) a jde to skoro ve vsech levelech, zkratka ze strany nalezete na stenu, a pud putujete po ni, nebo se premistite az na druhy konec steny.. tak zato strhavam..

Potkan | 14.11.02 v 16:12

Ti, co sem psali, to podle mě trochu přehnali se sprostými slovy, ale co se týče mě, myslím si o hře moulins v podstatě skoro to samé... První kolo ještě docela zabaví, ale jakmile se člověk dostane dál.. A ještě časové a životní omezení... Tuto hru rozhodně neradím stahovat.

Lejno | 14.11.02 v 16:06

Co kecáš, hra moulins je super!

Ugly Duckling | 14.11.02 v 16:04

Tohle je největší stačka, co jsem tady kdy viděl. Je hnusné hodnotit takovouto hru 93%...

Agile | 14.11.02 v 14:59

Tomu tedy rikam objektivni hodnoceni:))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce