recenze

Hockey Pong

Hockey Pong

Je možné spojit hokej a tenis? A jestli ano, je vůbec možné, aby z toho vzešlo něco zábavného? Ano, ano! Jde přece o PONG!! Jedno z nejzábavnějších témat!
Ano, ano! Obě možnosti jsou možné a Hockey Pong je toho zdárným příkladem. Hra totiž spočívá v tom, že pinkáte puk z jedné strany hřiště na druhou a snažíte se nasázet soupeři maximum golů, přičemž on dělá totéž. K tomu vám slouží dva „hráči".

Jedním je váš brankař, který puk zásadně odráží od sebe směrem do hřiště a pak útočník, který může jednak odrážet směrem na soupeřovu bránu, ale také tečovat střely, takže pozor třeba na rozehrávku. Však sami uvidíte. Ovládání je velmi primitivní, ale samotná hra je o poznání obtížnější a můžete si být jisti, že první zápas nevyhrajete. Menší problém totiž může být ten fakt, že oba „hráči" se pohybují společně, což může být matoucí především pro ty hráče, kteří se pečlivě soustředí na brankáře a v útoku se pak nestihnou zorientovat. Ačkoli hra trvá jen 3x20 vteřin, dá se za tu chvíli dosáhnout i basketbalového skore. Ohromnou výhodou této hry je to, že můžete hrát za jakoukoli světovou ligu (pokud znáte patřičné týmy). Předem jsou ve hře ligy všech zemí, které hrají hokej na té vyšší úrovni, ale jak říkám, není problém si editovat třeba extraligu v Nigérii. Stejně tak lze upravit i to, za který tým budete hrát. Aby to ale nebylo tak nudné, máte zde i možnost hrát turnaje NHL a tu zlatou olympiádu v Naganu, takže jestli se cítíte...

Hra je sice pouze shareware, ale v podstatě ji nechybí nic. Plná verze totiž nabízí novou techniku hry - zřejmě by bylo v hřišti více hráčů, čímž by se možná zlepšil, možná také zkomplikoval styl hry. Ale věřte tomu, že i s tím, co hra nabízí, nějakou dobu vydržíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Michal | 19.11.13 v 21:42

A jak vyřešit problém 64bit??? mám win. 7 a nevím jak na to díky za odpověď

pepe | 15.02.11 v 12:41

Takže, hore na tejto stránke kliknite na výrobcu hry a stiahnite si verziu 1.41. Následne si s tejto stránky stiahnite verziu 1.3 a prekopírujte priečinok data. Tým ste vytvorili funkčnú neregistrovanú verziu 1.3. Na spustenie registrovanej verzie stlačte v menu register a napíšte... Name: DSG TeAM a kód: 45178193 Tým máte hru plne funkčnú. Príjemnú zábavu :)

Filip | 29.04.04 v 17:30

ale nejde

Dano | 14.03.03 v 21:56

Je to super hra mna aspon pobavila, urcite si ju stiahnite!!!

Ales | 04.02.03 v 22:17

ale nejde

éééíáí | 25.12.02 v 15:27

éííííííííííííííí

Adamos | 23.12.02 v 23:20

Wow wow wow, už se na to třesu, je to přesně to, co hledám!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce