recenze

Angeln

Angeln

Rybáři! Nastává váš čas! Konečně jste se dočkali, konečně je pro vás k dispozici simulace vašeho oblíbeného sportu, rybaření! Takže pánové, připravte se, vytáhněte pruty a pojdtě na to! A vy ostatní též, je to zábava.
Ano, máte pravdu, freeware simulátorů rybaření je málo, bohužel. Abramania, německá vývojářská firma se tuto skutečnost pokouší napravit. Jejich Angeln sází především na grafiku. sedíte v loďce a prutem si vybíráte, kam chcete nahodit vlasec. V místě, které se vám líbí ho spustíte. A hele, rybky plují stejnou rychlostí a myjí váš vlasec. Vy máte pouze omezenou toleranci rychlosti pohybu vlascem do všech stran, vlasec se přitom sám pomalu navíjí. Pokud háčkem minete hubu nějaké ryby, máte vyhráno, pokud ne, nahazujete znova.

Grafika, jak jsem již psal je nádherná. Rybníček jako vystřižený z kalendáře, voda průzračná, rákosí jako v pohádce. Vše ve vysokém rozlišení, jemné a vyvážené. Zvuků si moc neužijete, asi abyste si nevyplašili kapříky. ovládání je celé pomocí šipek na klávesnici a potvrzovací klávesy. Rybaření i ve skutečnosti je pro některé lidi nuda. Zůstává otázkou, jestli je tato hra nudná pouze pro ně, nebo kompletně pro všechny. Myslím, že zpracování hry rozhodně přidává celému tématu, a hra nemusí bavit pouze komunitu točící se okolo tohoto sportu. Jde přece o počítačovou simulaci, a věřte, je to legrace!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

tzt | 13.03.04 v 20:41

yes this is fine and good

Blade | 14.09.03 v 10:44

Je to naozaj perfektne!!

Kikina | 24.11.02 v 11:18

je to fakt super

derek | 10.11.02 v 21:03

Je to šupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce