recenze

Speed Delight

Speed Delight

Hledáte-li rychlou a poměrně krátkou zábavu na pár minut, tak jste na správné adrese. Speed Delight se totiž jako závodní simulátor nemůže pochlubit přehnaným množstvím funkcí, avšak nabízí velmi kvalitní jednorázovou zábavu. Máte-li zbytečných pět minut, tak berte.
Simulátor auta na čas. Speed delight je obsahuje bohužel pouze jednu trať. Ani žádné jiné speciální módy, či něco takového. Jediné co můžete dělat, je střídat se s kamarádem a překonávat se v čase. Každopádně, abych zas tolik nekritizoval, trať je docela zajímavá a členitá, a možná tato hra na pár minut i zabaví.. ;o)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

veverac | 23.03.08 v 13:38

p=icivina jak mraky

HACFER | 04.03.04 v 09:20

Omlouvám se za chybnou informaci. Ta otáčející krychle za chvíli zmizí. takže pokud to vydržíte tak je to docela fajn hra. Její malá náročnost a dá se říct i velikost mě donutili jí dát těch slibovaných 80%. PS: výrobce není neznámý, ale jeho název a stránky na netu se otáčejí na té krychli. Samozřejmě adresa těch stránek. Nechápu proč je tady napsáno neznámý, že by... to nebyla pravda co je na tý krychli? ///Ty hry by zaujímali méně místa, kdybyjste je balili programem WinRAR do archivů typu RAR s maximální kompresí a zvolili solid archiv!!!

HACFER | 03.03.04 v 20:58

Hra je sice dobrá, rychlá, pěkná grafika...
Ale její výrobce jí kvůli svým finančně přehnaným potřebám totálně zkurvil. Je to zajímavé... pokud budu věřit tomu, že výrobce je opravdu neznámý. Tak v tom případě netuším o co mu šlo. PS: celou jízdu můžete sledovat jak se před vámy otáčí jedna zasraná krychle- aby to nebylo tak málo otravné tak se ještě zvětšuje a zmenšuje a mizí a oběvuje se pořád na jiném místě obrazovky. Nebýt tý krychle tak bych té hře dal alespoň 80% za malou náročnost.

Tommy666 | 16.11.03 v 14:16

Jsem zvědavěj...?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce