recenze

The Target

The Target

Máme tu další hříčku z dílny Apofise. Přestože pointou je dnešní hra podobná té předchozí, je mnohem zábavněji zpracovaná. Pěkná grafika, stále těžší obtížnost, vcelku dobrá atmosférka.. Vítejte tedy na neobyčejném lukostřeleckém zápase.
Dnes vám představujeme další hru z dílny Apofise, kterého již možná znáte jako autora hry Galactics. The Target má silně podobnou náplň. Ocitnete se na jakémsi turnaji lukostřelců, ale nebude to ledajaký turnaj, protože normálně se lukostřelci trefují do terče, zde však musí terč zachytit jejich šípy. Střelci jsou čtyři, jsou seřazení v dolní části herní obarzovky, vy svým terčem pohybujete samozřejmě v té horní. Hra je rozdělena do deseti obtížnostních levelů, přičemž je nad slunce jasné, že při každém zvýšení obtížnosti dochází ke zrychlení šípů a ke zvětšení jejich počtu.

Nyní něco k provedení. The Target se vyznačuje velmi pěknou a povedenou grafikou, nakonec, jde také jen o jednu herní obrazovku a bylo by tedy od autora divné, kdyby na ní nezapracoval. Hudba a zvuky jsou také přítomny v celkem slušné kvalitě, takže po této stránce není celkem co vyčítat.Pokud jsem některé z vás teď nažhavil, tak zase některé z vás zchladím, protože když se pozorně podíváte na tabulku technických požadavků, nenajdete tam windows 95, ani 98, ale verze vyšší. Hra prostě pod 95kama a 98kama není téměř hratelná. Je to jednak proto, že se absolutně zpomaluje a vy byste tak byli nuceni před každým hraním vypínat velkou většinu spuštěných programů, což je docela pruda, navíc se vám mohou objevovat další chybky, jakou je třeba zamrznutí terče v pravé částí obrazovky apod. Rozhodně to zamrzí.Pokud ale máte novější verzi Windows nic vám rozhdoně nestojí v cestě se dobře pobavit. Ona totiž hra špatná není, opět byste mohli namítnout, že se stává stereotypní, ale vzhledem k skvělým deseti úrovním a jejich zvyšující se náročnsoti se tento defekt odbourává.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie