recenze

Galactics

Galactics

Chcete se stát zachráncem galaxie Nivillar, které hrozí vážné nebezpečí v podobě destabilizace jádra zvaného Core? Pokud se tedy o záchranu chcete alespoň pokusit, máte možnost ve hře Galactics. Vše záleží jen na vás. Zdali budete oslavováni nebo oplakáváni, je jen ve vašich prstech.
Obyvatelé galaxie Nivillar vás požádali o pomoc. Máte jim sehnat jaderný odpad, který lidé bez užitku vyhazují do vesmíru. Tuto žádost akceptujete. Nic ale nevypadá tak jednoduše, jak se to na první pohled zdá. Čekáte problémy, ale rozhodnete se je řešit, až nastane příhodná chvíle. Vydáte se tedy bez povolení do části vesmíru, která patří lidem. Pozemšťanům nevadí ani tak to, že jim berete jejich pro ně bezcenný odpad, ale to, že jste si dovolili nezážádat o povolení. Vy jste pevně rozhodnuti, že svým přátelům pomůžete, ať to stojí, co to stojí. Vrhnete se do souboje nejen s časem, ale také z pozemskými střelami, kterými vás zasypávají jakási hlídková děla. Je samozřejmé, že hra není hned od prvního levelu extrémně těžká. To rozhdně ne. Ale jak postupujete stále dále a dále, vše se zrychluje, nejenom jaderný odpad je rychlejší, ale také střely, takže musíte začít makat, abyste dostáli úkolu. Za úkol máte vždy nasbírat určitý počet beden radioaktivního odpadu.

Toto číslo se samozřejmě také zvětšuje přímo úměrně obtížnostnímu stupni. Běda vám však, když by vám nějaká bedna "ulítla"! Tím pádem byste totiž okamžitě přišli i o jeden ze svých pěti životů. To platí stejně jako v případě, kdy jste zasaženi střelou.Zajímá-li vás hratelnost, ubezpečují vás, že je celkem dobrá, i když námět hry je stereotypní a ohraje se, avšak díky zvyšující se obtížnosti k tomu nedochází nikterak rychle.Když už jsem výše vás zavedl do děje, podíváme se také trochu na provedení hry. Celá se odehrává na jedné obrazovce, jejiž pozadí se nemění. Není ale nijak hrozivě provedeno. Celkově grafika působí lehce nadprůměrným dojmem. Je to klasická Sci-fi grafika. Příjemným zjištěním je přítomná hudba, která se k námětu hry hodí. Ve hře budete mít možnost zaslechnout i zvuk- například při vypálení střely z obranného děla. Ovšem není jich mnoho, není však také honě situací, kam by se zvuk hodil. Co na závěr? Lehce nadprůměrná hra.

Poznámka: Hra byla vytvořena exkluzivně pro Freegame.cz.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce