recenze

Bowling

Bowling

Dnes vám nabízíme skutečne velmi povedenou sportovní hru. A když říkám skutečně povedenou, myslím to vážně.Vyvážená grafika, hudba a nechybějící zábavnost, která je podpořena možností až čtyřčlenného multiplayeru, to dává dohromady skvelou hru.
Jak už je z názvu patrné, dnes si budete moct zahrát kuželky. Nevím, nakolik vás kuželky baví v reálu, ale myslím si, že pokud k nim nemáte nějakou silnou antipatii, bude vás Bowling rozhodně bavit. Tvůrci totiž vůbec nic neodflákli a na výsledku je to vidět. Do hry vás po spuštění uvítá veselá hudba. Hned v úvodní obrazovce si zvolíte, kolik hráčů bude hrát. Můžete být až čtyři, což je bezpochyby velké plus téhle hry. Samozřejmě, že pokud zvolíte jediného hráče, bude vaším protivníkem sám počítač, nenechá vás samotné:-).Autorům se skutečne povedlo skloubit pěknou a přehlednou grafiku spolu s kvalitní hudbou a řekněme i celkem realistickými zvuky, takže vše dohromady působí vyváženým nadprůměrným dojmem.A jak se odehrává vlastní závod?

Na konci dráhy bude kmitat zleva doprava koule. Až bude v místech, odkud ji chcete vrhnout, stiskente klávesu Shift. To je alfa a omega celé hry. Pak už záleží jen na vaší mušce, kolik trefíte kuželek. Nelekejte se však, pokud se vám první pokus nepovede, máte k dispozici ještě druhý.A kompletní zápas je rozdělen ještě do deseti odstavců, takže to znamená, že na celý závod máte 20 pokusů. Nemusí vám to připadat zábavné, ale veřte tomu, že to zábavné rozhodně docela je, zvláště pak, když je vás více hráčů. Opravdu, Bowling je hra, která mě po delší době docela pobavila. V jednoduchosti je krása, jak praví klasik. A Bowling tuto moudrost určitě potvrzuje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie