recenze

Carvin

Carvin

Zima se pomalu ale jistě blíží a tak se menší trénink zimních sportů může hodit :-). Pokud rádi jezdíte na snowboardu, nebo byste to rádi alespoň zkusili, máte jedinečnou možnost ve hře Carvin.
Pakliže jste ortodoxní lyžař a nemáte rád snowboardisty a vše, co na sjezdovkách způsobují a nemůžete ani cítit cokoli, co by se jich dotýkalo, už tuto recenzi nečtěte. Hra je jen a pouze o sjezdu velikého kopce na snowboardu. I když, nechcete třeba tomu snowboardistovi pěkně namlátit a vymstít se tan na něm? Příležitostí jistě budete mít dostatek. A pokud patříte do skupiny zarytých fanoušků "sněžného prkna", není přece co řešit! Ale je. Ono se sice proti sjíždění kopce nedá moc říct a ani se nechce, protože i takový jednoduchý námět může zaujmout a zabavit. Ale to provedení, ach, to provedení. I hra Carvin bohužel trpí opravdu velmi zastaralou grafikou, která může leckterého náročnějšího hráče celkem oprávněně odradit. A opět bohužel, i zde autoři úplně opomenuli zvuk, což je další velikou závadou na kráse jinak potenciálně zábavné hry. Na co ale tvůrci chtějí lákat hráče, když námět hry nikterak originální není, než na co nejkvalitnější technické zpracování? Možná třeba na celkovou konstrukci hry.

Carvin je rozdělen do obtížnostních levelů. Při sjezdu můžete narazit na dva základní druhy překážek. Za prvé jsou to překážky přírodní, které představují různé kamení, výmoly apod. a za druhé to jsou překážky technické, kterými se rozumí stavba trat i- konkrétně ostré zatáčky. Do takové zatáčky když špatně najedete, máte pak veliké problémy se z ní dostat. Počet těchto zatáček roste přímo úměrně obtížnostnímu levelu. A další obrovskou vadou hry je její nestabilnost. Hra prostě padá a windowsácké hlášky typu: "Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen." u her příliš neholduji. Bohužel. Z nadějné hry se tak stala dosti podprůměrná. Nedá se nic dělat, ale jsou i lepší hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

jozep | 09.12.06 v 16:18

Vy ste takovy magori ze se mi chce z teho srat

| 04.10.02 v 20:01

nevim jak dal,asi pudu do knajpy

ourboy | 28.09.02 v 11:35

klikni na DOWNLOAD tupce ;))

Michal | 28.09.02 v 09:20

Kurva jak se to stahuje

Lucie | 27.09.02 v 18:50

Jo, take bych to docela ráda věděla, abych věděla co si vlastně stahuji..

ales | 24.09.02 v 14:01

rat bich vedel jak si ji mohe skusit na internetu


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce