recenze

Mini-Tennis-Turnier

Mini-Tennis-Turnier

Jsou hry, které se více či méně snaží o simulaci populárních sportů, a tak mají vlastně hodně ulehčenou situaci - hráč si díky oblíbenosti daného sportu raději stáhne hru, jejíž pravidla dobře zná, zná i její největší hvězdy a rád tento sport sleduje v televizi. Tenis je na pomezí mezi velmi populárními hrami a těmi méně populárními. A jak dopadl Mini-Tennis-Turnier německé produkce?
S tenisem je to těžké. Je to sport, který zajímá spoustu lidí, ale rozhdoně se mu nevěnuje tolik pozornosti, jako se dává "Velké trojce" - hokeji, fotbalu a košíkové. Ale tenis na tom není nejhůř, co by měli říkat házenkáři? Avšak pro počítačové hry je tenis ještě neohraným tématem. I pro ty komerční, kde jich je většina velkým propadákem. A jak je to u free her? U free her nemůžeme mít takové nároky a rozhodně osvěžení v podobě nově zpracovaného tématu nás potěší. Zde dostáváte jedinečnou možnost zahrát si tenisový turnaj. Začít se prokousávat nemilosrdným pavoukem dál a dál, až třeba dokráčet do finále potažmo k vítězství. Věřte, že to nebude nic snadného. Hra sama o sobě je dosti zdlouhavá a přiznejme si, že zdlouhavost je matka nudy.

A opět ta stereotypnost. Ony ne že by výměny byly nějak nekonečné, ale táhlé tenisové počítání dodá svoje. Přitom jinak je Mini-Tennis-Turnier vcelku zábavný. Nedá se sice říct, že by oplýval něčím výjimečným, nějak nadprůměrnou grafikou, to rozhodně ne, ale grafika je průměrná a dostačující. A pokud vám stačí pouze zvuk pro odpal míčku (neměl by, ale asi bude muset), tak by bylo všechno v pořádku. Ani ovládání není nijak složité. Hráče ovládáte kurzorovými šipkami a směr úderu klávesami "a" a "s". Někdy mi připadá, že rozhdočí je trochu mimo, ale možná že jsem mimo já a jde jen o averzi vůči rozhdočím. Stejně ale nemám rád, když počítač je hráč a zároveň sudí. Připadá mi pak, že má můj oponent příliš mnoho příležitostí manipulovat výsledek. :-) Mini-Tennis-Turnier je navzdory svým chybkám celkem zábavný a myslím si, že když si ho stáhnete, neuděláte chybu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Poison | 27.10.02 v 09:01

Ale me jo. Hra je pekne blba, ale na to ze je to freeware tak nic no...

hgdf | 21.09.02 v 14:18

Nefunguje to


galerie