recenze

The little Flitze-Cars

The little Flitze-Cars

Závodíte rádi na kárách, formulích, futuristických vznášedlech, ani trucky, autobusy a jakékoli jiné dopravní prostředky na závodní dráze- byť jen v počítači- vám nejsou cizí? Pakliže ano, vězte, že pro vás máme další přírustek do rodiny této již celkem rozvětvené rodiny free her.
Cars je dalším zářezem na pažbě německých free her. Bohužel, ne na pažbě těch vynikajích ale spíše na pažbě her průměrných. Abych upřesnil úvod, v této hře usednete za volant pouze formule, takže škoda, na jízdu orzohněnou Karosou si musíme prozatím nechat zajít chuť. I když, kdo ví za pár měsíců...? Ale vraťme se ke Cars. Cars je hra poměrně jednoduchá. To nemyslím z hlediska obtížnosti. Ještě před samotným závodem si totiž stačí v jediném menu nastavit zda budete hrát sám proti počíatči nebo proti lidskému soupeři. Když nastavíte počítačového oponenta, máte možnost výběru ze šesti obtížnostních úrovní. Je jasné, že první úroveň je vhodná pouze pro začátečníky, kteří ještě nemají ovládání zažité a potřebují se nejprve zorientovat. Jinak se dá říct, že na nejvyšší obtížnost hra nabízí celkem slušný závod. Ke hře ve více hráčích se snad netřeba vyjadřovat. Nyní se zaměřme na zpracování. Zde už bohužel není všechno tak ideální, jak by to být mělo a mohlo.

Autor mohl rozhodně trochu přidat na grafice, která působí až odbytým dojmem. Tratě jsou zajímavé svými zákrutami, ale jejich provedení - nic moc. A tribuny představuje shluk pestrých teček z windowsáckého Malování. To hře na atraktivnosti nepřidá ani v nejmenším. Tuto skutečnost by mohly eventuálně zachránit alespoň zvuky, leč ani tuto šanci autor nevyužil. Jedinými zvuky při závodě totiž jsou projetí cílové pásky, což obstarává cinknutí, a náraz do soupeře, který je odbyt dvojím zatroubením. A to je vše. Ještě ale nesmíme zapomenout na kratičkou hudbičku v nastavení hry. Je ale velmi kratičká, no naštěstí nám není přehrávávána stále dokola.Cars jsou tedy celkem slušné závody s nepovedeným technickým zpracováním. Co pro vás znamená víc?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Miki | 08.01.03 v 18:32

KKRRAAVVIINNAA

Hynek Žalčík | 29.09.02 v 20:05

Co prudis type? Aspon se podepis! Mam dojem, ze download funguje dost dobre, tak si di prudis ke konkurenci (jestli nejses nakej chudak od ni ;)))

| 29.09.02 v 19:51

Protoze ses vypatlanej magor :))))

| 29.09.02 v 17:14

Proč to nejde stáhnout


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce