recenze

The Good Life

The Good Life

Vašim úkolem v následující gamesce bude opět budování. Postavit si tentokrát bude moci svojí vesnici pro přísun důležitých surovin. Zapomínat nesmíte ani na defenzivní prvky, které slouží k odražení nepřátel. Gameska bohužel obsahuje několik chyb.
Pozoruhodná strategická hra, která je však také plná chyb a nedostatků. Už při samotném startu hry nemáte možnost ovlivnit postaveni vesnice, takže se může stát, že se ocitnete uprostřed nepřátel, kteří vás okamžitě ničí. Neexistuje také možnost ukládání hry a když vezmu ještě v úvahu občasný pád do OS, tak to zatím vypadá na slabý kousek. Nahodilé generování mapy na začátku každé hry je sice zárukou jakési inovace, ovšem velmi často je plocha koncipována tak, že jste už od počátku v nevýhodné pozici. Vaším úkolem je budovat vesnici, abyste zajistili přísun důležitých surovin a pak obranné věže, které slouží k bojí s podivnými vílami a démony, kteří vás soustavně terorizují. Nápad, jakým způsobem probíhá získávání surovin je vcelku zajímavý a dobrý (posoudíte sami), podstata hry také není špatná, ale co je to platné, když ji ubíjejí ony nedostatky. Hudební i grafická stránka projektu vcelku ujde, takže co dodat? Za pokus to stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

sham | 18.07.03 v 16:22

hi

muha | 08.05.03 v 17:01

yo man ilove game

absolutní vetřelec | 28.10.02 v 08:53

Nás hackery to moc nezaujalo ale trochu jsem to upravyl po svém a hola je tu nová výborná strategie a těch chyb co jsem musel opravit a přidat tam autosave

Sissi | 12.09.02 v 12:30

Možnost ukládání hry mi ani nechybí, tady by vedla spíš k ukládání bezvýchodných pozic, spíše bych uvítala funkci restart. A nespadlo mi to ani jednou, takže hrou to asi nebude.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce