recenze

Sub Hunter III

Sub Hunter III

České hry rozhodně nemají na růžích ustláno a mnohdy si musí pozornost lidí doslova vybojovat. Do této skupiny patří i team říkající si Games, kteří ale svými tituly dokazují, že nejsou rozhodně žádnými zelenáči, což dokazuje i o Sub Hunter III.
V této na první pohled jednoduché hře máte jediný úkol, jímž je eliminace co nevětšího počtu nepřátelských ponorek. Nic těžkého řeknete si, ale pozor, několik originálních nápadů dělá ze Sub Huntera velmi hratelnou hříčku! Prvním důležitým faktem je, že nesmíte dlouho zůstat pod hladinou, jelikož jednou za čas musíte doplnit kyslík do vašich zásobáren v ponorce. Doplnění je jednoduché, stačí vyplavat na hladinu a počkat, dokud se válce nenaplní. Skvělou věcí je například konečná tabulka, ve které máte statistiku průběhu celé hry. Takže přesně víte, kolik jste vyslali torpéd, jaká byla vaše procentuální úspěšnost, nebo kolik jste sebrali bonusů, vskutku nádherné! Výborná je možnost poslat žebříček na oficiální stránku teamu (se kterým mimochodem spolupracujeme) a tím bojovat o nejlepší skóre v rámci internetu! Co dodat? Výborná hudba, efekty ze 3D studia MAX (výbuchy, bublinky), reálné zvuky, bonusy, nápad, a hlavně neuvěřitelný spád a zábavnost dělají z této hry opravdu skvělý kousek. A neříkám to pouze proto, že s Sgames spolupracujeme. Jediné, co chybí Sub Hunterovi k dokonalosti je horizontální pohyb ponorky. To už je však jenom detail. Doporučuji, opravdu vás nadchne!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

twister | 17.11.14 v 13:41

jak se jmenuje hlavní hudba prosím

Hynek Žalčík | 08.07.02 v 22:35

Jeste bych rad poupravil zneni Alesovi poznamky:
nemam vyhradni prava, ale pravo zrecenzovat hru prvni, jinak jde samozrejme o freeware, ktery je mozne jakkoli bezplatne sirit.
Spoluprace detailneji je takova, ze SGAMES poskytujeme hosting, reklamu.. spoluprace je samozrejme hlubsi, podle napadu a potreby obou stran..

SGAMES | 08.07.02 v 18:44

jsem rád,že se ti hra líbí .. no je to tak,že server FREEGAME.CZ "koupil" team sgames a ti teď mají výhradní práva na moje hry :-) that´s easy

Mejniak | 07.07.02 v 23:47

hmmm, je to dost vydarena gamesa! libi se mi animace a to poslani do zebricku na netu. squelly! a jak spolu souvysi Freegame a SGAMES???? Je to dobry! tak dikas a cus zatim


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce