recenze

Excelsior

Excelsior

Tvůrci následující gamesky si vzali za vzor velmi oblíbenou sérii Ultima a počítat tak můžete se velice rozsáhlým světem, stejně tak jako s kvalitním zpracováním. Podrobnosti se dozvíte ale až v naší recenzi.
Excelsior je klasika mezi dungeony á la Ultima. Váš hrdina se pohybuje světem, představovaným čtverečkovanou mapou, na níž se nacházejí i další postavy a nestvůry, můžete navštívit různá města a vesnice, prolézt nebezpečné dungeony, postupně odhalovat své poslání a plnit s ním související i úplně odlišné úkoly. Zápletka je celkem slušná, prozradím jen, že do světa jste posláni jako polobůh, který přijímá určitou smrtelnou schránku, aby mohl na různých planetách řešit tamnější problémy. Vaši schránku si stvoříte sami výběrem ze třinácti ras a povolání, z nichž se odvíjejí hodnoty vlastností a dovedností. RPG systém je slušně propracovaný a klasické vypiplávání postavy vás bude určitě bavit. Na vaší úrovni závisí to, jak silné nestvůry se budou ve hře vyskytovat a co z nich bude po zabití padat, takže hra stále příjemně graduje. Všem RPGčkařům Excelsior vřele doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Lenka Kyzlinková | 03.06.03 v 15:49

Možná, že chyba je na mé straně, ale tato hra mi nejde spustit. Nevíte někdo, co mám dělat? Mám ji nainstalovanou, ale nemůžu se propracovat ke startu hry. Dík


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce