recenze

Panic Volcano

Panic Volcano

Každý si pod pojmem „hrdina“ představuje někoho jiného. Někdo Spider-Mana, někdo Super-Mana, jiný třeba Batmana (všichni mají společný alespoň konec svého jména:-), ale málokoho napadne, že by hrdinou mohl být obyčejný chlapík. Třeba hasič - Fireman :o)
Hasič je jako superhrdina. Denně riskuje svůj život pro dobro ostatních. Vy máte v této hře příležitost stát se také takovým superhrdinou. Vystupujete jako hasič Biff. Vašim úkolem je ochránit domorodce na ostrově Kumaluma před hněvem jejich bohů. Ti uprostřed jejich vesnice probudili vulkán. Sopka chrlí ohnivé koule, které se koulí dolů do k lesu, za kterým je však hned vesnice. Vy nesmíte dovolit, aby cokoli shořelo. V ideálním případě se vám podaří ochránit i nebohé stromy. Pohyb je vyřešen důmyslně. Sopka je uprostřed kulatého ostrova. Les je na jejím úpaťí a je také vysazen do kruhu, baráčky domorodců jsou kousek za lesíkem. Vy jste posazen za hasičskou stříkačku a létáte jakoby po prstenci přesně kolem vulkánu. Prstenec ještě může měnit svůj poloměr. Výsledkem je pohyb dopředu/dozadu, po kružnici doleva/doprava. Na ovládání si zvyknete okamžitě.

Celá hra je převlečena do 3D kabátu. Rozlišení je široká škále od 320x200 až po 1600x1200. Každé v 16/32 bitech. Na výběr máte i obnovovací frekvenci monitoru. Ozvučení hry je spíše průměrné, žádná hudba, nic moc zvuky. Je to ale to poslední, co byste si v zápalu hašení dokázali vychutnat. Při velikosti 6.9 MB je Panic Volcano zajímavou hrou, u které prohasíte milióny litrů vody.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Croden | 02.04.05 v 10:15

Hele lidi když to chci spustit tak mi to napíše eror!! Nevíte proč??

Aleš | 29.04.04 v 12:03

Veliká katastrofa


galerie