recenze

The Mystery Of The Mary Celeste

The Mystery Of The Mary Celeste

Cestování lodí je v našich zeměpisných šířkách velmi vzácné. Pokud si jej však chcete užít aspoň virtuálně a přitom zažít dobrodružství s neobvyklou zápletkou, račte na palubu. Za chvíli totiž vyplouváme. Doufejme, že dopadneme lépe než námořníci, kteří převáželi hraběte Drákulu do Anglie.
Jakmile nastoupíte, uvítá vás kapitán, jenž potřebuje najít některé věci, které se jen tak po palubě povalují. Jejich seznam včetně miniatur naleznete v dolní části obrazovky. Předměty, jež jste ještě nenašli, jsou ve světle modrých okénkách, zatímco ty nalezené se zobrazí v tmavě modrých. Na konci levelu dávejte pozor, co si kapitán poví s Mary, jelikož zde bude nápověda, co máte udělat. Vždy bude hrát roli některá z věcí, již jste našli. Pokud si nevíte rady, kam s ní, pak vyzkoušejte všechno možné. Jednou se to podařit musí. Většinou je důležité, abyste obrázek, náhrdelník či jiný předmět umístili na správné místo. Postupujte logicky, určitě na to přijdete. Například na to, že fotka patří do rámečku, náhrdelník bude nejbezpečnější v batohu atd. Je ovšem nutné znát anglická slovíčka. Jakkoliv si autoři vyhráli s miniaturami, aby vám nemuseli psát jejich seznam, tak v klíčových momentech se bez angličtiny, aspoň té nejzákladnější, neobejdete. Adventura má výborné grafické zpracování, nepostrádá temnou a napínavou atmosféru a je ozvučená vlastní melodií, která atmosféru ještě prohlubuje. Rozhodně doporučuji, chcete-li se na chvíli bát nebo pokud nemáte zrovna nic na práci. Skvěle vás zabaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 26.06.20 v 18:09

Perfektní hra.


galerie

The Mystery Of The Mary Celeste The Mystery Of The Mary Celeste The Mystery Of The Mary Celeste The Mystery Of The Mary Celeste The Mystery Of The Mary Celeste