recenze

Pet Society

Pet Society

Další hříčka se zvířátkem, které si sami stvoříte k obrazu svému. Kromě základních úkonů, jako je připravování krmě, koupele a spousta mazlení, musíte také pečovat o jeho sociální stránku. Proto je dobré, když ve vašem okolí sídlí mnoho přátel, které můžete navštěvovat.


Dokážete se postarat o roztomilé zvířátko? Snadné to nebude, a proto byste se ke hře měli vracet každý den. Vždy vás tam bude čekat nějaké překvapení.



Když už máte vytvořeného mazlíka, ocitáte se s ním v domečku. Na první pohled to tu moc útulné není, a tak za vstupní obnos můžete začít pořizovat první věci. Navštivte proto okolní obchody a vyberte si podle svého vkusu a finančních možností. Jakmile koupíte první kousky nábytku, všelijakých doplňků a spotřebičů, zjistíte, že obytný prostor působí hned lépe. Na výběr je spousta obchůdků. Nicméně pohyb je na můj vkus trochu pomalý, a tak to chvilku trvá, než jeden obejde a prozkoumá všechny obchody, obzvláště ten s oblečením…



Neutrácejte ale všechno za dekorace. I když je tu velmi bohatý výběr, který se také rozšiřuje, musíte v první řadě myslet na základní potřeby zvířátka. Takže mu nakupte zásobu jídla, hrajte si s ním a koupejte ho. Všechny tyto akce vám přináší jednak něco málo peněž a jednak zkušenosti. Za ty váš mazlíček roste a vy odemykáte například nové místnosti v domě, nebo sekce v obchodech. S veškerým sortimentem můžete různě posouvat a měnit ho, přičemž nepoužívané objekty se ukládají do dolní části obrazovky do příslušného oddílu. Zde naleznete i volné předměty (mýdlo, švihadlo…), které jsou určitě milou pozorností a občas i užitečné.



A jak je to s navštěvováním? Kdykoli lze zajít „na kus řeči“ k některému z vašich přátel, který také propadl pečování o roztodivné tvory. Z nabídky možností pak vyberete zamýšlený děj. Samozřejmě to funguje tak, že dotyčný je informován skrz upozornění a vaši laskavost vám může oplatit.



Je to jakási propracovaná varianta tamagotchiho, ale i když se pár dní na svého miláčka nepodíváte, bude stále naživu. Jen bude nemocný, smutný a špinavý…



hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Alis | 03.11.14 v 22:35

Hra nefunguje protože byla zrušena. :-( Já osobně ji tedy dost postrádám.

Barca-Vulcova

Barca-Vulcova | 04.05.14 v 10:50

Tahle hra už dávno nefunguje :))

Katka | 13.04.14 v 18:16

Nejde to už hodně dlouho, prý probíhá rekonstrukce :(((

monika | 24.03.14 v 10:54

hej jako ja si to chci zahrat ale nejede to jako proc vysvetlete mi to nekdo!!!! muj e-mail: nikityki@seznam.cz

Martina | 11.01.14 v 16:31

Můžu se zeptat, proč ta hra nefunguje?? :OO :( :( :( :( :(

Anet Kročilová | 17.10.13 v 17:32

Ta hra PET SOCIETY už nejede alespoň rok

bára | 07.04.13 v 12:27

giggles

Petra | 09.04.10 v 11:27

Musím podotknout alespoň jednu věc a to, že petíci vypadají už asi měsíc v úplné jiné podobě, aby byl spokojený, stačí ho jen krmit.. - tedy má všechny potřeby, at mytí či zábavu, ale ty vymizely a vy nevíte jestli je dost šťastný (umytý alespoň poznáte, že kolem nelétejí mouchy:)) a také městečko bylo změněno na dva typy atd.


galerie

Pet Society Pet Society Pet Society

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce