recenze

Bejeweled Blitz

Bejeweled Blitz

Máte jednu minutu volného času? Pak se zkuste zapojit do turnaje s vašimi kamarády ve hře Bejeweled Blitz. Jen mám obavu, že po prvním vyzkoušení se z minutky stanou hodiny, ovšem nad touto perfektním „3-matchovkou“ se to dá omluvit. Nebo snad ne? Posuďte sami.


Máte před sebou šedesát vteřin, z kterých nesmíte ztratit ani jedinou, aniž byste se nepokoušeli přesmykem vymyslet nějakou tu trojici stejných objektů. Jedině tak totiž můžete dosáhnout na dostatečné skóre. Dostatečné z toho pohledu, abyste mezi přáteli nebyli poslední. Na hrací ploše, která je poseta drahokamy různých druhů a barev, se musíte velice rychle orientovat. Za každý dobře udělaný přesmyk získáte body, přičemž další nášup bodíků přináší vaše rychlost základního herního úkonu.



Celé je to o dostatku bodů, a tak za příkladnou snahu můžete získat spousty bonusů. V první řadě se vyskytují přímo ve hře. Vytvoříte-li seskupení pěti objektů, vytvoří se jakýsi extra drahokam, s nímž parádně vyčistíte plochu. Těchto specialitek je tu hned několik a brzy na ně přijdete sami. Musíte, jinak se po celodenním pachtění k solidnímu výsledku dočkáte toho, že vás přeskočí kamarád o více jak dvě stě tisíc. A to už je trošku frustrující.



Další věcí jsou bonusy, které si smíte zakoupit ještě před začátkem hry, kupříkladu pár vteřinek navíc k obvyklé jednominutovce. Finance na ně získáváte sbíráním mincí během hraní.



Klasická „přesmykovačka“, která s sebou nese spoustu speciálních možností, takže se u ní budete dlouho bavit. Za určité bodové hranice získáváte medaile, které si můžete pyšně vyvěsit na vaši facebookovskou zeď a pochlubit se ostatním. Přes 9 milionů uživatelů, kteří si měsíčně zahrají tuto gamesku, to nemůže být náhoda.



hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Kacirek_Donald | 10.08.10 v 21:07

Taky by mě docela zajímalo, jak na to výrobci budou reagovat :-).

kaca | 08.08.10 v 19:48

Dekuji za rady. Zkousela jsem snad tri prohlizece a nic, tak jsem kontaktovala primo vyrobce tak jsem zvedava co z toho :)

Kacirek_Donald | 08.08.10 v 11:35

Hezký den, přiznám se, že toto se mi ještě nestalo. Zkusil bych možná změnit prohlížeč, ale jinak s tím nic neuděláme. S tímto problémem, pokud bude přetrvávat (chyba s načítáním skóre bude někde u nich a náprava může trvat několik dní jako spousta jiných her na FB, které sem tam nefungují), obrátil bych se přímo na výrobce. :)

kaca | 07.08.10 v 15:54

zdravim, uz dva dny hraju tuto hru na facebooku a sekla sem se na skore 114 000 a dal se to nechce zapocitavat. zkousela sem vymazat cache a cookies a nic nepomohlo. diky za rady


galerie

Bejeweled Blitz Bejeweled Blitz Bejeweled Blitz