recenze

FarmVille

FarmVille

Přinášíme vám první recenzi z naší nové rubriky o hrách, které naleznete na Facebooku. Farmville vám umožní vybudovat si vlastní prosperující farmu. Stavět, sázet a sklízet musíte sami, ale s ostatní činností vám můžou pomoci vaši přátelé. Čeká na vás veliká výzva! Více o této báječné hře si můžete přečíst v recenzi.


FarmVille jsme zvolili záměrně jako první, rozhodně si to totiž zaslouží. Pokud tuto hru ještě neznáte, což se i přes neuvěřitelných 79 milionů hráčů může stát, pojďme se na ni společně podívat. Po vytvoření své postavičky se stáváte majitelem farmy. Zpočátku nemáte moc možností, zoráte pole, zasadíte pár sazenic a čekáte na sklizení. A o toto tu jde především. Základní princip hry je v sklízení úrody a inkasovaní peněz za tuto činnost. Na výběr máte z desítek rostlinek, keřů, stromů a obilovin. Každá potřebuje k růstu nějaký čas, borůvky plodí rychle, ale na rýži si počkáte den. Čím více toho sklidíte, tím se zdokonalujete a vašemu farmáři roste zkušenost a úroveň. Vyšší level znamená přístup k novým věcem, nejen semínkům, ale i dobytku a speciálním okrasným věcem. Do hry můžete pozvat kamarády, pravděpodobně už někdo z vašich přátel farmaří :o). Navzájem si na farmách můžete pomáhat.



Čeká na vás aktivní komunita, pohotoví vývojáři a skvělá zábava. Můžete si být jisti, že o zajímavých svátcích budou ve hře otevřeny speciální možnosti, například pouze o Vánocích si koupíte vánoční stromeček.



K dispozici jsou tu také stovky různých úkolů, například sesbírat určitý počet ovoce, nebo postavit na své farmě několik okrasných staveb. Rozhodně je jen tak nesplníte, časem autoři přidávají další a další. Odměnou jsou samozřejmě virtuální peníze a tuny zkušenosti (měřit zkušenost na tuny sice není správné, ale zní to hezky :). Při budování své farmy se rozhodně vyblbnete. Časem pravděpodobně omrzí, ale i tak se sem tam vrátíte. Autoři jsou neuvěřitelně aktivní a neustále přidávají nové a nové možnosti. Farmu můžete rozšiřovat, kupovat pozemky okolo. Máte-li třeba v práci čas vždy jen na pár minut, toto je ideální hra.



hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

kokosmen265

kokosmen265 | 29.12.14 v 09:31

farmaření je super :)

Ondra | 01.03.10 v 00:20

pěkné, pěkné! už jsem se těšil, graatz k novince ať šlape


galerie

FarmVille FarmVille FarmVille FarmVille

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce