recenze

Drakensang

Drakensang

Vítej, hrdino! Vstup spolu s námi do kouzelného světa MMORPG Drakensang. Pojďte si v recenzi počíst, co všechno tenhle rozsáhlý fantasy svět přináší.
Dobrých free to play RPG je snad ještě méně než šafránu. I proto vždy zbystříme, když se na tomto poli urodí něco nového. Tentokrát je tím titul jménem Drakensang s přídomkem Online od poměrně nově vzniklého studia Bigpoint. Ten nás zavede do propracovaného fantasy světa, jenž se ocitá v ohrožení. Zemi totiž začal ohrožovat prastarý drak, který si svoji zlost rozhodně nedá rozmluvit. Spolu s ním se z pekelným bran přihrnulo stádo monster, které taktéž rozhodně nevypadají přátelsky. Osud vaší rodné země je tedy plně ve vašich rukou. Vy si jen musíte vybrat správný charakter a vtrhnout do země Drakensangu.

Na výběr máte mezi mágem, rytířem, rangerem a paromechanikusem. První dva zmiňovaní jsou víceméně jasní. Zatímco mágové vládnou magií a dovedou se naučit leckdy děsivá a silná kouzla, rytíři se ohání svým mečem a štítem, spoléhajíce se především na svou hrubou sílu. Ranger ovšem není natolik klasickou postavou, která by se v RPG hrách vyskytovala běžně. V případě Drakensangu se jedná o jakési lesní druidy, jenž vládnou lukem a toulcem plným šípů. Další nepříliš známou postavou je paromechanikus. Zde se jedná o trpaslíka vynálezce, který po nepřátelských potvorách střílí z palebné zbraně a dovede stavět rozličné přístroje.

Jakmile se dostanete přes výběr postavy, téměř okamžitě se vám otevře celý obrovský svět tohoto MMORPG. A to vězte, že k objevování je toho zde opravdu hodně! Pokud se Drakensang dá k nějaké hře připodobnit, je to především hra Diablo, z níž si toho Drakensang propůjčuje opravdu hodně. Není to ovšem úplně na škodu, protože i přesto přináší hodně svého. Úkolů je zde opravdu dost, stejně jako monster a předmětů, které z příšer padají. Pakliže jste fanoušky tohoto žánru, v tomto RPG dovedete uvíznout klidně desítky hodin a stále toho bude málo.

Drakensang krom příběhového módu nabízí i souboje mezi hráči v arénách, což jen prodlouží celkovou hrací dobu, která je již teď téměř nekonečná. Přičtěte si k tomu velice pěkné audiovizuální zpracování a vyjde vám, že Drakensang je opravdu velice dobrým MMORPG, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Snad jen škoda mikrotransakcí, které vás po čase donutí do hry investovat i reálné peníze. Ale to je již klasická daň za žánr free to play. Rozhodně si však tenhle výlet do neprobádaného fantasy světa nenechte ujít!


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:26

text příspěvku

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:37

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

1Laugher

1Laugher | 04.04.18 v 21:50

Zábavná

1Laugher

1Laugher | 23.01.18 v 16:13

Velice dobrodružná a akční

Honza56400

Honza56400 | 06.02.16 v 11:10

Nekonečná není když zabiješ balora tak jsi jak kdyby kampaň jinak je to luksusní hra v tom se shodnem co?

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:55

Dobrých free to play RPG je snad ještě méně než šafránu

Laugher

Laugher | 29.07.15 v 19:03

Spoustu zábavy

hajzlos

hajzlos | 14.07.15 v 04:54

hooodně velký svět

kokosmen265

kokosmen265 | 28.01.15 v 04:13

Obdivuhodná hra

NADĚJE

NADĚJE | 31.12.14 v 08:29

ničit a plenit

DoDoTom68

DoDoTom68 | 01.06.14 v 20:25

pekná hra , ale je to nekonečná hra©


galerie

Drakensang Drakensang Drakensang Drakensang Drakensang

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce