recenze

KartWorld

KartWorld

Vyměňte olej a pak hurá na trať. V této hře se nebudete starat jen o spravování aut v garáži, ale především závodit. Spousta vozidel a spousta zábavy.
Hra nabízí dvě základní složky. Tou první je vaše garáž, kde se staráte o ostatní auta. Vyberete si daný úkon, který je reprezentován časovým intervalem a odměnou ve formě zkušeností a peněz. Tato práce může exspirovat, takže si časy hlídejte. Vaši garáž lze rozšiřovat, nakupovat další stroje a tím pádem plnit více kontraktů současně. Počet pracovníků pak najímáte z řad vašich přátel a jejich počet je omezen aktuálním levelem. Relativně chabá a stereotypní náplň jakého time-managementu není jediná a vlastně si myslím, že je i podružná oproti on-line závodům.

V garáži můžete navíc nakupovat auta, která se zpřístupňují dle úrovně, a také něco málo tuningu, včetně změny barvy vozu. Jezdecká složka je představována jednak soutěžemi v rámci questů nebo různých challenge úkolů, dále pak on-line závody. Ovládání, kdy auto sleduje kurzor myši, mi přišlo velice příjemné a jednoduché. Tratě obsahují jak písečné, tak asfaltové pasáže, přičemž vaše auto má na každém povrchu jinou rychlost. A tak se vyplácí investovat do nějakého upgradu. Také mít více aut není na škodu, jelikož po každé jízdě je třeba časový úsek na opravu. Navíc je zde také obligátní energie. Tu představuje benzín a jak obsluha garáže, tak vozidla tento benzín spotřebovávají.

Titul na mě působí spíše jako závodní hra, což je určitě dobře. On-line jízda je hezky zpracovaná, nechybí pár power-upů, které vám pomohou porazit soupeře. Celkově povedená zábava, nicméně energie by se mohla doplňovat rychleji, respektive by se nemusela tak rychle spotřebovávat.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:28

text příspěvku

blabola

blabola | 21.06.16 v 12:22

jupí, jdem na to :o)

psaa16

psaa16 | 06.06.16 v 14:30

autíčka přesně tak .. ale driftuje se paradne

hajzlos

hajzlos | 24.07.15 v 04:58

dcl dost aut

Laugher

Laugher | 15.06.15 v 01:37

Autíčka.


galerie

KartWorld KartWorld KartWorld KartWorld KartWorld KartWorld KartWorld KartWorld

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce