recenze

WestWars

WestWars

Je to tu samej prašivej kojot, ale vy nejdříve uděláte pár práciček za peníze a zkušenosti a pak je všechny vyřídíte v pistolnickém duelu. Nemám pravdu? West Wars jdou ve stopách poměrně oblíbených titulů Mafia Wars od Zyngy a jiných válek (vyjma tedy hvězdných). Inu jen jestli už tomuto typu klikaček nedochází dech.
Tady to není žádná pohodička. Práce, kolty proklatě nízko, nákupy, sjíždění řeky nebo hledání banditů. Ale popořádku.
Úvodní volba charakteru vás postaví před tabulku známou z jiných her podobného typu. Jste absolutní zelenáč na tomto poli, a jestli nebudete něco dělat, tedy určitým způsobem utrácet body energie, nevzbudíte respekt ani u té krávy na ranči. Takže… jde se na to.

Klikací část obnáší plnění úkolů/prací, kde za jistou část energie dostanete zase jistou část zkušeností a peněz. Opakovaným plněním získáváte dovednostní body, které investujete do vašeho charakteru. Druhou činností je rafting, což ale obnáší jen další kliknutí a nic zvláštního.
A tak je celkem fajn, že můžete vyzvat ostatní uživatele na pistolnický duel, ve kterém se ukáže jakás takás síla a strategie. Dovednostní body získané za postup do vyšší úrovně a plnění úkolů na sto procent totiž vkládáte do jednoho z pěti atributů a profilujete se de facto buď jako „pracant“, nebo pistolník.

Když už střídání mezi záložkou Jobs a Duel začíná být nuda, odemknete si zvířátko, které zase přidává benefity, a novou oblast na mapě, kam se můžete přesunout a hledat banditu zvučného jména. No, hledat. Zase klikáte na mapku a doufáte v zásah. Ale pokusů zdarma je dost málo a za další platit reálnými penězi se mně osobně jeví jako pitomost, stejně jako za cokoli jiného v tomto titulu (ale autoři to stejně zkouší).
Sympatická je možnost nákupů. Za peníze si v místním kšeftu můžete pořídit vybavení zvyšující nějaký ten atribut.

Celkově nic nového pod sluncem, ale klikačku už jsem dlouho nehrál a nutno přiznat, že se hra snaží různými aspekty udržet pozornost na delší dobu. Pokud jste skalní fandové tohoto typu games na Facebooku, má hra šanci.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

ondrafrencl | 14.11.13 v 22:36

JAK SE KRMI ZVIRE?


galerie

WestWars WestWars WestWars WestWars WestWars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce