recenze

Vikings Gone Wild

Vikings Gone Wild

Vikingové se zbláznili a začali divočit, ale to není žádné překvapení, když kolem řádí zombie. Trochu nezvyklá kombinace pro Facebook hru.
Vikings Gone Wild přináší nyní velmi oblíbený styl strategie, který si získává čím dál více hráčů. Začínáte s tím, že vystavíte svou vikingskou základu se vším všudy. Tedy doly a budovy na získávání dvou základních surovin, poté akademii pro výzkum, no a samozřejmě nemohou chybět kasárny, kde verbujete opravdu různorodou škálu Vikingů, kteří za vás budou bojovat. Také tu jsou obranné valy, stěny a budovy, to abyste odrazili útok nejenom NPC nepřátel, ale i dalších hráčů.

Pak je tu samozřejmě fáze útočení. Zde si vyberete, jestli chcete zaútočit na NPC základny plné zombií a pokročit tak v příběhu, nebo se můžete vrhnout na některého z jiných hráčů. Ale pozor, platí zde obecné pravidlo, že i když vyhrajete, jednotky se po boji rozutečou a ztratí. Proto je třeba velmi dobře plánovat a rozhodnout se, jestli útok na danou základnu a následné plenění za to stojí, tedy nepřehánět samotný útok a nechat si nějaké ty bojovníky v záloze.

Pokud vás zajímá, jak je na tom hra v rychlosti postupu, asi vás zklamu. Získávání zkušeností je zde hlavně o plnění misí. Takže se hráčům jako já může stát, že si budou útočit, jak chtějí, místo toho, aby se soustředili na budování, a stejně nepolezou o řádný level nahoru. Na druhou stranu se mi líbil systém prestiže, kterou získáváte nebo ztrácíte podle toho, jestli se vám v boji a obraně daří nebo ne.

Viking Gone Wild si drží svůj vlastní grafický styl. Běží na Unity enginu, což je poznat, ale vše přitom vypadá stylově a docela zajímavě. Je už na vás, jestli si najdete ve hře zalíbení. Nejedná se o bezbřehou originalitu, ale hra má něco do sebe.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Laugher

Laugher | 02.02.16 v 12:20

Viking Gone Wild si drží svůj vlastní grafický styl


galerie

Vikings Gone Wild Vikings Gone Wild Vikings Gone Wild Vikings Gone Wild Vikings Gone Wild

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce